Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ανατριχιαστική ιστορία με θύμα μια νεαρή κοπέλα που είχε ανάγκη για εργασία και κατέληξε να βιαστεί σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Η νεαρή απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει 31χρονος που ζητούσε νταντά για το παιδί του και κακοποιήθηκε αλλά βρήκε το σθένος να κάνει καταγγελία στην αστυνομία και να συλληφθεί ο δράστης. 

Ο 31χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 18χρονης συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά, έπειτα από ένταλμα εξεδόθη εναντίον του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος είναι σεσημασμένος και διατηρεί αρκετά προφίλ στο Facebook. Πλέον οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις βιασμού ανυποψίαστων κοριτσιών που πιθανώς θα μπορούσαν να έχουν τελεστεί από το ίδιο πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Διαβάστε ακόμη: Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη 31χρονος που βίασε 18χρονη

Ο δράστης φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν καθώς από το 2013 μέχρι και το 2018 έχουν σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφίες μεταξύ άλλων για κλοπή και αρπαγή τσάντας, παραβίαση του νόμου περί όπλων, αντιποίηση στολής.

Πώς προσέγγισε την 18χρονη 

Ο συλληφθείς, προσέγγισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής την 18χρονη, λέγοντας της πως χρειαζόταν νταντά για το παιδί του. Είχε καταφέρει μάλιστα να πείσει ότι πρόκειται για έναν οικογενειάρχη. Η 18χρονη πήγε στο διαμέρισμα της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να συναντηθούν, να συζητήσουν για τη δουλειά και να γνωρίσει το παιδί.

Όταν έφτασε εκεί το κορίτσι, της είπε ότι η υποτιθέμενη σύζυγος του και το υποτιθέμενο παιδί του χρειάστηκε να πάνε σε ένα συγγενικό τους πρόσωπο. Κάθισαν για λίγο στο σαλόνι του σπιτιού και στη συνέχεια ο 31χρονος φέρεται να της πρότεινε να δει το δωμάτιο του παιδιού. Τότε, υπό την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και τη βίασε. Η κοπέλα διέφυγε και ενημέρωσε την Αστυνομία. Από την έρευνα προέκυψε πως το διαμέρισμα δεν ανήκει στον 31χρονο. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό. Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του. Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA