Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ακόμη υπόθεση που σοκάρει συνέβη την Παρασκευή (25/3) στα Χανιά, όταν ένας αστυνομικός ενώ βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, συνεπλάκη με συμπολίτη του και μετά από έντονη διαμάχη έκανε χρήση του όπλου του, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει και να τραυματίσει τον πολίτη. Σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομίας, αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, «διαπληκτίστηκε με ημεδαπό, ενώ παράλληλα έκανε χρήση του όπλου του, με αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικών βλαβών στον ημεδαπό.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου σκέφθηκε να πάει στην Αστυνομία - Ερχονται συλλήψεις

Μετά από έρευνα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Σε έλεγχο που έγινε, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, τα οποία κατείχε νόμιμα, όπως επίσης 14 φυσίγγια και 5 κάλυκες».

Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθέντας οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA