Μενού
  • Α-
  • Α+

Πεπεισμένος ότι πίσω από τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα κρύβεται ένα έγκλημα, το οποίο θα εξιχνιάσουν οι Αρχές, είναι ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο έμπειρος ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., σε νέες του δηλώσεις στο Star, «είναι λογικό οι άμοιροι αυτοί γονείς να περιμένουν απαντήσεις. Απαντήσεις περιμένει και όλη η ελληνική κοινωνία».

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το ρεπορτάζ της Νικολούλη που δεν βγήκε στον αέρα - Αυτή την εβδομάδα οι απαντήσεις

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέφερε ακόμη ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα θα ολοκληρώσει τον κύκλο των καταθέσεων. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι οι αστυνομικοί είναι σίγουροι για το τι πραγματικά φαίνεται να έχει συμβεί. «Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη. Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον τους δράστες και όχι τον δράστη αυτού του στυγερού εγκλήματος», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος. Και πρόσθεσε: «Εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε δράστη, αλλά δράστες. Δεν περιμένω να δουν το φως της δημοσιότητας οι τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού πριν φτάσουν στον Εισαγγελέα. Είναι καθαρά διαδικαστικό πλέον το θέμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε απαντήσεις».

Στην ερώτηση για το αν πρέπει να συγκριθεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας με τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών, ο κ. Κατερινόπουλος σημείωσε ότι αυτό πρέπει να γίνει. «Οι δράστες και στους τρεις θανάτους είναι ίδιοι, δεν μπορεί να είναι άλλοι. Σέβομαι τον πόνο αυτών των γονιών, αλλά πρέπει να περιμένουν. Σήμερα είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», επανέλαβε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. 

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην τελική ευθεία της υπόθεσης

Με δεδομένα τα παραπάνω, από τη Δευτέρα ξεκινά η πιο κρίσιμη εβδομάδα για την εξιχνίαση του θρίλερ με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα. Τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων, που θα δείξουν από τι τελικά πέθανε η Τζωρτζίνα, αναμένεται να γίνουν γνωστά μέχρι την Τετάρτη. Αυτά τα στοιχεία θα καθορίσουν και τις έρευνες σε σχέση με τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας. Μάλιστα, μυστήριο αποτελεί η λήψης μιας άγνωστης ουσίας που φαίνεται να προκάλεσε τον θάνατό τους. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA