Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η εβδομάδα που ξεκινά αύριο σε ότι αφορά στις εξελίξεις της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων, που θα δείξουν εκτός απροόπτου την αιτία του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θεωρείται ότι θα καθορίσουν την πορεία των ερευνών, σε σχέση και με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με την υπόθεση να ερευνούν πλέον το ενδεχόμενο ο θάνατος τουλάχιστον δύο εκ των άτυχων κοριτσιών να οφείλεται στην λήψη μιας άγνωστης τοξικής ουσίας που προκάλεσε τον σχεδόν ακαριαίο θάνατό τους. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Φως στο Τούνελ: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μάνου και Ρούλας – «Την είδε να πετά το μωρό στην κούνια»

Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε μέσω της Real Life ότι ένα ρεπορτάζ της δεν έχει παιχτεί στο «Φως στο Τούνελ. «Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο.  Ερευνώ προσεκτικά χωρίς να ακούω τις σειρήνες, γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει την ανατροπή», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Οι υποψίες των γιατρών και τα τηλεφωνήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκλήθη δύο φορές και όχι μία από τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Ρίου, γεγονός που δείχνει ότι υπήρχε έντονος προβληματισμός από την πλευρά των γιατρών, για τα όσα όσα συνέβαιναν στα παιδιά της συγκεκριμένης οικογένειας. Όπως αποκαλύπτεται, στην πρώτη επικοινωνία έγινε ενημέρωση για μία οικογένεια που ήδη έχει χάσει δύο παιδιά και κινδυνεύει και το τρίτο. Λίγες ημέρες αργότερα, έγινε και δεύτερο τηλεφώνημα σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σε αυτό το δεύτερο τηλεφώνημα, ο γιατρός του νοσοκομείου Ρίου ήταν «ξεκάθαρος», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο «κάτι περίεργο να συμβαίνει» και πως δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που συνέβαιναν με την 9χρονη Τζωρτζίνα.  Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», μετά τον θάνατο της Ίριδας κι ενώ συμπληρώθηκε ένας χρόνος (21 Μαρτίου), σε τριπλό θεσμικό επίπεδο είχε εκτιμηθεί ότι «κάτι δεν πήγαινε καλά». Είχε αναπτυχθεί προβληματισμός σε υψηλό επίπεδο, στην Εισαγγελία Πάτρας, την Ελληνική Αστυνομία και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, η Τζωρτζίνα, δίνει τις απαντήσεις που χρειάζονται για να διαλευκανθεί η πολύκροτη υπόθεση, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο πανεπιστημιακό εργαστήριο που διαθέτει η χώρα, όχι μόνο έχουν ολοκληρωθεί, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Τούνελ», έχουν παραδοθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Στις εξετάσεις αυτές φαίνεται ότι περιλαμβάνεται ένα ορατό αποτέλεσμα που από μόνο του είναι ικανό να ξεκλειδώσει την υπόθεση χωρίς να συνδυαστεί με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA