Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκυμμένη, ανέκφραστη, με αλεξίσφαιρο γιλέκο αλλά και κουκούλα στο κεφάλι, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από την ΓΑΔΑ όπου κρατούταν από τη στιγμή της σύλληψής της για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις αλλά και μεγάλη αυτοκινητοπομπή, σε μια εικόνα που παρέπεμπε στη μεταφορά μελών τρομοκρατικών οργανώσεων στο παρελθόν, βρίσκονταν γύρω της προς αποφυγή επεισοδίων. Αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν κλοιό με τις ασπίδες γύρω από την κατηγορουμένη, η οποία μεταφέρθηκε πεζή από την εισαγγελία στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας.

Διαβάστε ακόμη: Πισπιρίγκου: «Σκιά» της οι αστυνομικοί για να μην κάνει κακό στον εαυτό της

Η ίδια δε γλίτωσε ούτε και σήμερα από την οργή του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο. «Βρωμιάρα»«φόνισσα», «Λιθοβολισμό μέχρι τέλους», «Ομολόγησε για να λυτρωθείς σκύλα» και «Ντροπή σου» ήταν μόνο λίγα από τα όσα ακούστηκαν εναντίον της, με την ίδια να μην έχει καμία αντίδραση όπως άλλωστε και στις ερωτήσεις που πρόλαβαν να της κάνουν οι δημοσιογράφοι. Δεν άρθρωσε καμία κουβέντα, και σκυμμένη και καλυμμένη μεταφέρθηκε από το ένα κτήριο στο άλλο. Σημειώνεται πως η 33χρονη κατηγορούμενη είναι πλέον δίχως δικηγόρο μετά την παραίτηση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους πριν ο ίδιο αποχωρήσει από την υπόθεση, η Ρούλα Πισπιρίγκου του επανέλαβε πως δεν το έχει κάνει η ίδια, αλλά δεν έδωσε καμία απάντηση στον -τέως πλέον- νομικό της εκπρόσωπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA