Μενού
  • Α-
  • Α+

Προθεσμία ως και την επόμενη Δευτέρα, 4 Απριλίου, ζήτησε και πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την ανακρίτρια. Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, θα βρεθεί και πάλι στο γραφείο τις ανακρίτριας στις 12 το μεσημέρι, έχοντας νέο συνήγορο, μετά και την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star την υπεράσπισή της θα αναλάβει ο ποινικολόγος, Νίκος Ιωάννου. Μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα θα κρατείται στη ΓΑΔΑ, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όπως έγινε από την πρώτη μέρα της σύλληψής της, καθώς οι αστυνομικοί θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να κάνει κακό στον αυτό της.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο από τη μεταφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου: Χαμένη ανάμεσα στα όπλα και τους αστυνομικούς - Οργή πολιτών στην Ευελπίδων

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια επιτέθηκε και πάλι στην Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς την ώρα που αποχωρούσε από την Ευελπίδων της φώναζαν «Θα σε πνίξουν στη φυλακή». Νωρίτερα και όταν έφτανε στο σημείο το συγκεντρωμένο πλήθος της επιτέθηκε φραστικά φωνάζοντας  «Βρωμιάρα», «φόνισσα», «Λιθοβολισμό μέχρι τέλους», «Ομολόγησε για να λυτρωθείς σκύλα» και «Ντροπή σου».

Χαμένη ανάμεσα στα όπλα και τους αστυνομικούς

Λίγο πριν τις 11 το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ που κρατούνταν, στον εισαγγελέα και ακολούθως στην ανακρίτρια. Κατά τη μεταφορά της τα μέτρα ασφαλείας θύμισαν την αστυνομική συνοδεία που είχαν στο παρελθόν μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA