Μενού
  • Α-
  • Α+

Κούτες, σακούλες και τσάντες γεμάτες με αντικείμενα κρατούσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής μετέβησαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσία εισαγγελέα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν σχετικές έρευνες. Η όλη διαδικασία έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού και το κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Πατρών μπήκε στο σπίτι, αφού πρώτα ξεκλείδωσε την πόρτα η αδερφή της κατηγορούμενης για τη δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον εντοπισμό φαρμάκων ή σκευασμάτων ή αποδεικτικών στοιχείων για την αγορά κεταμίνης, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 18:30 και διήρκησε περίπου δύο ώρες. Αφού οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι η Δήμητρα Πισπιρίγκου κλείδωσε και πάλι το σπίτι, μπήκε στο περιπολικό μαζί με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και έφυγαν πιθανότατα με προορισμό την Ασφάλεια Πατρών

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: «Ανοίγουν» τηλέφωνα και υπολογιστές της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι λένε στην ΕΛ.ΑΣ για Μαλένα και Ιριδα

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να βρουν στοιχεία γύρω από την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, εκτελούν έρευνες για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, τη Μαλένα και την Ιριδα. 

Οι έρευνες περιστρέφονται γύρω από τυχόν φάρμακα ή σκευάσματα ή αποδεικτικά στοιχεία για την αγορά της κεταμίνης, ενώ οι αστυνομικοί έβαλαν σε κούτες και κάποια αντικείμενα που θεωρήθηκαν ύποπτα και μεταφέρθηκαν ήδη για έλεγχο με αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. Αξίζει να αναφερθεί πως ανάμεσα στα αντικείμενα ήταν και ένα κλουβί καναρινιών, ενώ εντύπωση προκάλεσε τσάντα που περιείχε μία κουβέρτα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA