Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανάμεσα σε δύο ανήλικες μαθήτριες που πλακώθηκαν καταμεσής του δρόμου σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς. Το αποκρουστικό συμβάν, έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ του Σαββάτου μπροστά στα μάτια κυρίως συνομήλικων παιδιών, που αντί να τις χωρίσουν φώναζαν και «διψούσαν» για αίμα, σαν να βρίσκονταν σε ρωμαϊκή αρένα.
Προσπαθώντας να αιτιολογήσουν την απάθειά τους, ένας εξ αυτών μιλώντας στο Star είπε ότι δεν τις χώρισαν γιατί μπορεί να έβρισκαν τον μπελά τους και να έμπαιναν στο μάτι των εμπλεκόμενων στον καυγά.
Δεκάδες παιδιά βιντεοσκοπούσαν τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στα δύο κορίτσια τα οποία επιδείκνυαν τεράστιο μίσος χτυπώντας αλύπητα η μία την άλλη με γροθιές και χαστούκια, ενώ είχαν ξεγυμνωθεί από τη βιαιότητα που ασκούσαν η μία στην άλλη.
- Ανταλλαγή συντρόφων μέρα μεσημέρι: Το μεγαλύτερο θέρετρο γυμνιστών στον κόσμο έχει καταληφθεί από swingers
- Οι Metallica live στην Αθήνα – Η ιστορία της ανόδου στον θρόνο του metal μέσα από πέντε θρυλικά άλμπουμ
- Αγνώριστος ο Bad Bunny: Γιατί εμφανίστηκε 50 χρόνια μεγαλύτερος στο Met Gala 2026
- Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, η δήλωση «φωτιά» για τη σημαία και η άρνηση να κηδευτεί δημόσια δαπάνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.