Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος στα Πατήσια είπαν γονείς, συμμαθητές και συναθλητές. Την ίδια ώρα αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από τους λόγους που οδήγησαν τον Μάκη στο απονενοημένο διάβημα ενώ συμμαθητές του καταγγέλλουν bullying και έρχεται στο φως της δημοσιότητας βίντεο με ξυλοδαρμό μαθήτριας. 

Πατήσια: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μάκη που αυτοκτόνησε - Καταθέτουν συμμαθητές

«Του πετούσαν νεράντζια, νερά, τον έφτυναν, του πετούσαν πέτρες, τον χτυπούσαν σε κορμούς δέντρων, στους τοίχους, με καρφιά» είπε συμμαθήτρια του 14χρονου στο STAR. Πάντως τα περιστατικά με βιαιοπραγίες φαίνεται πως έχουν συμβεί ξανά στο σχολείο του Μάκη. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το STAR απεικονίζεται μαθήτρια να ξυλοκοπείται από ομάδα μαθητών. Η μαθήτρια προσπαθεί να προφυλαχτεί κρατώντας το κεφάλι της ενώ μία κοπέλα ακούγεται να λέει «βάρα τη!» και «σου είπα κάτι. Σου είπα δεν θα ξαναπαίξουμε μαζί;». 

«Μου έκαναν bullying καιρό. Η μητέρα μου μίλησε πάρα πολλές φορές στον διευθυντή και σε καθηγητές» είπε μαθήτρια στην κάμερα. Η μητέρα του κοριτσιού έστειλε εξώδικο στον διευθυντή αναφέροντας ότι η κόρη της γίνεται θύμα βίαιων επιθέσεων εντός και εκτός σχολείου. Ο διευθυντής απαντώντας στην εξώδικη διαμαρτυρία υποστήριξε πως δεν έγινε καμία καταγγελία και καθηγητές ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA