Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για τον άνδρα που αγνοούταν από τα βράδυ της Τετάρτης, όταν και ξέσπασε η κακοκαιρία, σε περιοχή του βουνού Δίρφυς στην Εύβοια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα που η επιχείρηση εντοπισμού του ήταν σε εξέλιξη αυτός έφτασε περπατώντας στο χωριό Λούτσα, βρήκε έναν κάτοικο της περιοχής και με τηλέφωνό του ενημέρωσε τις αρχές πως ήταν καλά στην υγεία του.

Διαβάστε ακόμη: Ισχυροί άνεμοι παρέσυραν πλοίο γεμάτο επιβάτες στη Χίο - Τραυματίες στην Κεφαλλονιά από πτώση στέγαστρου

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα πρόκειται για 36χρονο δικηγόρο από την Αθήνα, περιπατητή που έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στη Δίρφυ και επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο άνδρας γύρω στις 21.00 το βράδυ επικοινώνησε με την Πυροσβεστική ζητώντας βοήθεια καθώς όπως δήλωσε χάθηκε στο δάσος. Αμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της ΠΥ Χαλκίδας, του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών καθώς και εθελοντές – ορειβάτες του ΕΟΣ Χαλκίδας ωστόσο  η ορατότητα στο σημείο ήταν πολύ δύσκολη λόγω πυκνής ομίχλης ενώ υπάρχει και έντονη βροχόπτωση.

Αργά το βράδυ βρήκαν το όχημά του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το καταφύγιο για το ενδεχόμενο να έχει κατευθυνθεί προς τα εκεί. Με το πρώτο φως της ημέρας «σηκώθηκε» και ελικόπτερο που συνέδραμε στις έρευνες. Εν τέλει ο άνθρωπος κατάφερε να φτάσει σε ασφαλές σημείο και από εκεί ενημέρωσε για το που βρίσκεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA