Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα προβλήματα σε όλη τη χώρα από την κακοκαιρία συνεχίζονται. Στο Αιγαίο οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν παρέσυραν στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης, το πλοίο «Νήσος Σάμος» προερχόμενο από τον Πειραιά. Το πλοίο έχει ρίξει άγκυρα μέσα στο λιμάνι της Χίου υποβοηθούμενο από σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ρυμουλκά, πλην όμως αδυνατεί, μέχρι στιγμής, να δέσει στην προβλήτα. Το «Νήσος Σάμος» μεταφέρει συνολικά 332 επιβάτες, 104 φορτηγά, 83 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 18 δίκυκλα με προορισμό τη Χίο και τη Μυτιλήνη.

Διαβάστε ακόμη: Πολλά προβλήματα και δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική για πτώσεις δέντρων

Στην άλλη πλευρά της χώρας, στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Κεφαλλονιά οι άνεμοι ξήλωσαν ένα στέγαστρο στο λιμάνι με αποτέλεσμα να τραυματίσει εργαζόμενος που διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά και να δημιουργήσει υλικές ζημιές.

Οπως αναφέρει το inkefalonia ο υπάλληλος του Δήμου Αργοστολίου βρισκόταν στο σημείο που φτάνουν τα φέρι απο το Ληξούρι, στο λιμάνι για εργασίες.  Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, ενώ άλλοι δύο υπάλληλοι που ήταν στο σημείο δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες χωρίς να μεταβούν στο Νοσοκομείο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA