Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ασυνήθιστη ιστορία συνέβη το 2019 στο Αγρίνιο, όπου ένας παραλίγο... γάμος ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, όταν ο γαμπρός δύο ημέρες πριν από τη μεγάλη μέρα και ενώ στο πατρικό του γινόταν γλέντι ανάμεσα στις δύο οικογένειες, εκείνος υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας στο σπίτι που διέμενε με τη μέλλουσα σύζυγό του. 

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Με λέπρα νοσηλεύται 65χρονη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου

Συγκεκριμένα, ο γαμπρός πήγε στο διαμέρισμα για να προετοιμαστεί να πάει στο γλέντι που γινόταν στο σπίτι των γονιών του, αλλά εκεί τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Δύο άτομα διέρρηξαν το σπίτι και αφού του επιτέθηκαν χτυπώντας τον στη συνέχεια αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα, ακόμη και δώρα που είχε ήδη δεχτεί το ζευγάρι για τον γάμο του. 

Στη συνέχεια, ο γαμπρός χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για μέρες και φυσικά ο γάμος αναβλήθηκε, ενώ στην αστυνομία κατατέθηκε μήνυση κατ' αγνώστων για τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία. Στο διάστημα που ακολούθησε το ζευγάρι δεν όρισε νέα ημερομηνία γάμου, κάτι που όπως ισχυρίζεται η πλευρά της νύφης οφείλεται στις αναβολές που ζητούσε ο άνδρας. Τελικά, μετά από 6 μήνες, η κοπέλα αποφάσισε να μην περιμένει άλλο τον σύντροφό της και το ζευγάρι χώρισε, αλλά με επεισοδιακό τρόπο. Για την ακρίβεια, η νύφη που δεν ντύθηκε ποτέ με νυφικό, κατήγγειλε εκ των υστέρων το γαμπρό ότι η όλη ιστορία του ξυλοδαρμού και της ληστείας ήταν σκηνοθετημένη και δική του εφεύρεση για να μπορέσει να αποφύγει τον γάμο. Μάλιστα τον κατήγγειλε και ψευδορκία με αποτέλεσμα πλέον ο γαμπρός να βρίσκεται στα δικαστήρια!

Σήμερα ήταν η μέρα της δίκης, αλλά αναβλήθηκε και με αυτή την αφορμή, ο δικηγόρος του γαμπρού Γιάννης Ψάρρης μίλησε στην εκπομπή T-Live, εξηγώντας πως: «Ο πελάτης μου δεν αφαίρεσε πολύτιμα αντικείμενα από την πρώην σύντροφό του, ούτε σκηνοθέτησε κάτι. Μάλιστα υπάρχουν συγκεκριμένα έγγραφα του νοσοκομείου που πιστοποιούν την κατάσταση της υγείας του όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Αυτό που θα αποφασίσει το δικαστήριο όταν γίνει, είναι το εάν υπήρξε ψευδορκία, κάτι για το οποίο τον κατήγγειλε η ενάγουσα». 

Παράλληλα, ο πατέρας του θύματος του ξυλοδαρμού, πρόσθεσε: «Ο γιος μου δεν είχε λόγο να σκηνοθετήσει ούτε ξυλοδαρμό, ούτε ληστεία. Δεν είχε λόγο να ντρέπεται. Ακόμα και την παραμονή του γάμου θα το έλεγε αν δεν ήθελε να γίνει αυτός ο γάμος. Τον χτύπησαν και 3 μήνες μετά το περιστατικό χώρισαν. Εκείνος είχε νοσηλευτεί και δεν ήταν σε κατάσταση να σχεδιάζει γάμο. Κάποια στιγμή νευρίασε και χώρισαν». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.