Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους δέχθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μενίδι. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς το θύμα, δύο άνδρες εισήλθαν στο κατάστημα με σκοπό να τη ληστέψουν και τη μαχαίρωσαν όταν εκείνη αντιστάθηκε.

Διαβάστε ακόμηΕπεισόδια στο ΑΠΘ: Την ακοή του έχασε ο τραυματίας φοιτητής

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, στην οδό Φιλαδελφείας στο Μενίδι, όταν δύο - σύμφωνα με πληροφορίες ανήλικοι - άγνωστοι μπήκαν στο κατάστημα με ρούχα και αξεσουάρ για να ληστέψουν την Κινέζα ιδιοκτήτριά του.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και επιχείρησε να τους διώξει από το κατάστημα της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την τραυματίσει στο στήθος με φαλτσέτα. Από θαύμα η γυναίκα απέφυγε τα χειρότερα ενώ περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA