Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης εντός του ΑΠΘ, καθώς μία ομάδα που αποσπάστηκε από την πορεία που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στην Καμάρα και τους γύρω κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, κατευθύνθηκε στο εσωτερικό του Αριστοτελείου και συγκεκριμένα έξω από το Τμήμα της Δασολογίας.

Διαβάστε ακόμη: Αρπαγή Ράινερ στην Κηφισιά: Καρέ-καρέ πώς ο πατέρας τον έβγαλε από την Ελλάδα - Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ, πέτρες, μάρμαρα αλλά και πυροτεχνήματα εναντίον των αστυνομικών που περιφρουρούν τις εργασίες. Οι άνδρες των ΜΑΤ κυνήγησαν τους κουκουλοφόρους που είχαν ορμητήριο τους θάμνους, αλλά και διάφορα άλλα σημεία από όπου συνέχισαν να πετούν πέτρες και μολότοφ.

Στο σημείο έφτασε και ο «Αίαντας» το ειδικό όχημα της Αστυνομίας που εκτοξεύει νερό, προκειμένου η αστυνομία να απωθήσει τους νεαρούς.

H oμάδα των αντιεξουσιαστών ξεκίνησαν να επιτίθενται μέσα από τον χώρο του ΑΠΘ με πέτρες, ξύλα, ακόμα και με βόμβες μολότοφ, καθώς και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους προς τις αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούσαν το πλήθος.

Σημειώνεται πως η ένταση είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα μεταξύ των δυνάμεων της Αστυνομίας και μερίδας των διαδηλωτών, εξαιτίας του τραυματισμού ενός φοιτητή του ΤΕΦΑΑ, ενώ συνεχίστηκαν μετά το πέρας της πορείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA