Μενού
  • Α-
  • Α+

Επειτα από δύο χρόνια, που λόγω της πανδημίας δεν διεξάγονταν εξετάσεις, αρχίζουν από σήμερα, 1η Ιουνίου και θα διαρκέσουν ως και τις 15 Ιουνίου, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στο Γυμνάσιο. Όπως ισχύει σε όλες τις σχολικές εξετάσεις αλλά και τις Πανελλήνιες 2022, κατά τη διάρκειά τους  μαθητές και καθηγητές υποχρεούνται να φορούν προστατευτική μάσκα. 

Διαβάστε ακόμη: Επιτέλους... πέφτουν οι μάσκες από σήμερα - Τι θα ισχύσει σε σχολεία, αεροπλάνα και υπεραστικές συγκοινωνίες

Συγκεκριμένα παρόλο που το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανακοίνωσε από σήμερα την άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε σχολεία, IEK, Πανεπιστήμια και κάθε εκπαιδευτική δομή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εξαιρείται η παρουσία σε πάσης φύσεως εξετάσεις (ενδοσχολικές/προαγωγικές, Πανελλήνιες, πανεπιστημιακές, ξένων γλωσσών κτλ.): τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι επιβλέποντες υποχρεούνται στη χρήση μάσκας εντός της αίθουσας διενέργειας των εξετάσεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA