Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 28χρονη Βραζιλιάνα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για διακίνηση ναρκωτικών. Το μοντέλο κατηγορείται ότι διακινούσε παραιαθησιογόνα ναρκωτικά μέσω e shop με ελιξίρια ευεξίας ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία διατηρούσε και εργαστήριο για την παρασκευή των ουσιών. 

Διαβάστε ακόμη: Το μοντέλο από τη Βραζιλία που σύχναζε στη Μύκονο και συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για ναρκωτικά (Φωτογραφίες)

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο και σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς η κατηγορούμενη βρισκόταν στη Βραζιλία. Τότε, οι αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει τον σύντροφο της και μία συνεργάτιδα της. Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον συνήγορό της, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την επιστροφή της στην Ελλάδα καθώς υποστηρίζει ότι είναι αθώα κι έτσι οι αστυνομικοί την περίμεναν στο αεροδρόμιο και την συνέλαβαν.

Η 28χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει γίνει παρεξήγηση καθώς η ίδια με τα πραγματικά της στοιχεία διατηρούσε την επιχείρηση με τα ελιξίρια στα οποία δεν γνώριζε ότι περιέχεται ποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Γι αυτό ζήτησε και να πραγματοποιηθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη. 

Αν διαπιστωθεί σε αυτά έστω και μία μικρή ποσότητα ναρκωτικών, η ίδια υποστηρίζει πως θα πρόκειται για λάθος των προμηθευτών της, καθώς στη Βραζιλία υπάρχουν δύο φυτά, εκ των οποίων το ένα παράγει το ελιξίριο και το άλλο την ναρκωτική ουσία. Ίσως, φέρεται να λέει, οι προμηθευτές της έκαναν λάθος και έστειλαν μία πρόσμιξη των δύο φυτών.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA