Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα μοντέλο από τη Βραζιλία που περνούσε σχεδόν κάθε της καλοκαίρι στη Μύκονο συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η Αστυνομία είχε την εκρηκτική Βραζιλιάνα και δύο ακόμη άτομα στο στόχαστρό της από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και είχε συλλάβει τους δύο για διακίνηση ναρκωτικών. Εκκρεμούσε, όμως, η σύλληψη του μοντέλου, που τελικά πιάστηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Οι τρεις, συνολικά, συλληφθέντες είχαν ιστοσελίδα, στην οποία υποτίθεται ότι πουλούσαν «ελιξίρια νεότητας», ωστόσο στην πραγματικότητα λάμβαναν παραγγελίες ναρκωτικών και στη συνέχεια τα διοχέτευαν σε όλο τον κόσμο. Η 28χρονη από τη Βραζιλία, μαζί με τον 48χρονο φίλο της, συνελήφθησαν. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν εγκαταστήσει εργαστήριο παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης σε σπίτι στον Βύρωνα και στη συνέχεια συσκεύαζαν και έστελναν τη ναρκωτική ουσία, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες, με το προκάλυμμα της αποστολής «ελιξίριων ομορφιάς».

Μάλιστα, διατηρούσαν και ιστοσελίδα πώλησης «ελιξίριων ομορφιάς», μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-78- γυάλινα φιαλίδια με περιεχόμενο διμεθυλοτρυπταμίνη (DMT), συνολικού βάρους

-2- κιλών και -402- γραμμ.

-22- φιαλίδια με περιεχόμενο άγνωστο υγρό, συνολικού βάρους -7.668- γραμμαρίων

-80- συσκευασίες με περιεχόμενο άγνωστη σκόνη συνολικού βάρους -3.015- γραμμαρίων

το χρηματικό ποσό των -6.600- ευρώ,

-102- φιαλίδια,

-100- καπάκια δοσομετρητές,

πλήθος χάρτινων φακέλων αποστολής δεμάτων,

αυτοκόλλητα από τα υποτιθέμενα «ελιξίρια ομορφιάς» και

δελτία ομαδικής κατάθεσης ταχυδρομικών αντικειμένων

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA