Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε μία λίμνη αίματος βρέθηκε δολοφονημένη, το πρωί του Σαββάτου (4/6) στην Αίγινα, η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Μπονίκου με τους φίλους και τους συγγενείς του θύματος να παραμένουν συγκλονισμένοι, καθώς τη σορό της άτυχης γυναίκας εντόπισε συγγενικό πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι.

Διαβάστε ακόμη: Σμαράγδα Καρύδη: Η απίστευτη περιπέτειά της στο Φεστιβάλ των Καννών

 

«Πήγα μέσα και φώναξα, ''τη βρήκα''. Και πήγα κοντά και δεν μπορώ να το περιγράψω... Ήταν μέσα σε μία σακούλα», δήλωσε η συγγενής της που τη βρήκε μέσα στη λίμνη αίματος. «Το πρωί το έμαθα από έναν γείτονα, τρόμαξα γιατί νόμιζα ότι ήταν κάτι προσωπικό... Πήγαμε στο σπίτι, χτυπάγαμε, φωνάζαμε», ανέφερε γείτονας του θύματος.

Ειδικότερα, η γυναίκα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη εντός της κατοικίας της στην περιοχή Πολλές Ελιές Αίγινας. Ο 46χρονος γιος της προσήχθη από τις Αρχές, καθώς εθεωρείτο ο βασικός ύποπτος.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο 46χρονος γιος της ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής (3/6) βρέθηκε στο λιμάνι να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση. Τότε, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, ενώ στη συνέχεια ο 46χρονος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Παρόλα αυτά, η αστυνομία δεν κατάφερε να συνεννοηθεί μαζί του, όπως είπαν στους συγγενείς της Μαρίας Μπονίκου όταν τους πήραν τηλέφωνο στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, επειδή προσπαθούσαν να βρουν το τηλέφωνο του σπιτιού του 46χρονου.

Η ξαδέρφη της άτυχης ηθοποιού έδωσε το τηλέφωνο στην αστυνομία, ενώ εκείνη την ώρα είδε τα φώτα του σπιτιού της αναμμένα αλλά το πρωί στις 09:00, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να μάθει τι έγινε, καθώς νωρίτερα, κατά τις 07:00 τα ξημερώματα, δεν είδε τη Μαρία Μπονίκου να πηγαίνει στο κοτέτσι της, όπως συνήθιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος θα πάει στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στην Αθήνα για ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη και έτσι οι συγγενείς σκέφτηκαν να ρίξουν μια ματιά στο σπίτι, για να δουν πώς είναι η μητέρα του.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιου Μαρίας Μπονικου....Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιερη συνεργαστηκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας. Μαρία μου γλυκεια γιατί να φύγεις έτσι!!!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA