ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/06/2022 08:50

Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Εστειλε ροζ βίντεο σε άγνωστους ανθρώπους - Απόρροια της ψυχικής κατάστασής του και των φαρμάκων»

Ο δικηγόρος της γυναίκας που κατονομάζει ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε πως ο αυτόχειρας απέστειλε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου κυρίως σε αγνώστους, αλλά και στον πρώην άνδρα της και στο σχολείο της κόρης της

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Εστειλε ροζ βίντεο σε άγνωστους ανθρώπους - Απόρροια της ψυχικής κατάστασής του και των φαρμάκων»
Πηγή: shutterstock, facebook
Ανάγνωση:

Για την ψυχική κατάσταση του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε, αλλά και τα φάρμακα τα οποία λάμβανε μίλησε ο δικηγόρος της γυναίκας που κατονομάζει ο αυτόχειρας στις επιστολές του και σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει, εκείνη τον έκανε να χάσει όλη την περιουσία του και να οδηγηθεί σε απόγνωση. Ο δικηγόρος της 50χρονης γυναίκας, Κώστας Κόλτσης, μίλησε σε εκπομπή του MEGA και αναφέρθηκε στο email που απέστειλε ο αυτόχειρας σε πολλαπλούς παραλήπτες, όμως έκανε αναφορά και για παλιότερα μηνύματα που είχαν φτάσει στη γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη: «Ηθελε να με εκδικηθεί» – Τι απαντά η «γυναίκα αράχνη» για τον γυμναστή που αυτοκτόνησε

«Υποβλήθηκε μία αναφορά στον προϊστάμενο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η εντολέας μου και η οικογένειά της τοποθετούνται απέναντι στο σημείωμα που απέστειλε ο αυτόχειρας. Προσκόμισαν περίπου 100 email που έστειλε ο αυτόχειρας στην εντολέα μου» ανέφερε.

Για να προσθέσει πως: «Ενα από τα έγγραφα που προσκομίσαμε στην Εισαγγελία ήταν ένα ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας τον Μάιο του 2021, στο οποίο ανέφερε ότι αυτοκτονεί, ότι συγχωρεί τους πάντες, ότι δεν φταίει κανείς για την απόφασή του αυτή και ότι είναι απόρροια της ψυχικής κατάστασής του και των φαρμάκων που ελάμβανε».

Video Loading...

«Το βίντεο έφτασε στο σχολείο της 17χρονης»

«Η αυτοκτονία του άτυχου αυτού ανθρώπου, δεν σχετίζεται με οικονομικούς λόγους, πολύ περισσότερο με εκβιασμούς και κυκλώματα. Είναι αβάσιμο αυτό που ακούγεται ότι πήγε να πάρει την κόρη της από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Δεν έχει εμπλοκή με το πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Όταν έστειλε το σημείωμα αυτοκτονίας, είχαν χωρίσει ήδη, μετά την πρώτη τους επανασύνδεση.

Ο αυτόχειρας λίγο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, απέστειλε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο συμμετείχε η ίδια και ο 50χρονος, σε πλήθος ανθρώπων άγνωστων προς την ίδια, οι μόνοι γνωστοί ήταν μία πρώην εργοδότρια της κόρης της αλλά και ο πρώην σύζυγός της, με την υπόμνηση: "καμάρωσε τη γυναίκα σου". Το βίντεο αυτό πήγε και στο σχολείο της 17χρονης», πρόσθεσε ο κ. Κολτσής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ EMAIL
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ