Μενού
  • Α-
  • Α+

Εχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από την ημέρα που ο τράπερ Trannos συνελήφθη με όπλο στο αυτοκίνητο στο Μπουρνάζι και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση για οπλοκατοχή. Ομως, ο 22χρονος με την επιτυχία του καλοκαιριού προκάλεσε ξανά, ανεβάζοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τρέχει με 225 χλμ/ώρα με ένα αυτοκίνητο BMW σε έναν αυτοκινητόδρομο. 

Διαβάστε ακόμηΖεϊμπέκικο Μαρινάκη στα Ποσειδώνια υπό τους ήχους του Ρέμου (Βίντεο)

https://streamable.com/p2rgyf

Ο Trannos αμέσως μετά την ανάρτησή του στα social media, κατέβασε το βίντεο που κάποιοι πρόλαβαν να δουν. Αξίζει, πάντως, να τονιστεί ότι ο Trannos την περασμένη εβδομάδα είχε συλληφθεί σε μπλόκο της Αστυνομίας στο Μπουρνάζι, καθώς στο τζιπ του είχε βρεθεί ένα πιστόλι γκλοκ πλήρως λειτουργικό και ένας γεμιστήρας με σφαίρες. Ο Trannos υποστήριξε ότι είχε το όπλο για τα γυρίσματα βιντεοκλίπ, όμως δεν έπεισε και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου και καταδικάστηκε σε χρηματικό πρόστιμο και ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια, ο νεαρός τράπερ είχε ανεβάσει βίντεο στα social media μέσα από το αμάξι του όπου μαζί με φίλους του έλεγε γελώντας: «Ευτυχώς που δεν βρήκαν και το άλλο όπλο που υπήρχε στο αμάξι». Αμέσως μετά όμως μίλησε στο Live News του MEGA, λέγοντας ότι έκανε πλάκα για το δεύτερο πιστόλι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA