Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κόσμος της ναυτιλίας και της ναυσιπλοΐας, είχε χθες την τιμητική του, καθώς έλαβε χώρα η διεθνής έκθεση Ποσειδώνια 2022. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο πρωθυπουργός μαζί με τον Αμερικανό πρέσβη, Τζωρτζ Τσούνη και κήρυξαν την έναρξή της, κόβοντας την κορδέλα της έκθεσης. Μετά το πέρας της έκθεσης, ακολούθησε γλέντι με τον Αντώνη Ρέμο. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης χόρεψε ένα «βαρύ» ζεϊμπέκικο, τη Δραπετσώνα του Γρηγόρη Μπιθικώτση σε στίχους του Τάσου Λειβαδίτη και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.

Στην εκδήλωση παρεβρέθη κι ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, ο οποίος στο περιθώριο της εκδήλωσης θέλησε να στείλει μήνυμα τίτλων για Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ τα επόμενα χρόνια.  Τη στιγμή που βρισκόταν στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος, ανέβηκε επάνω και ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σηκώνοντας τις κούπες του πρωταθλητή στην Ελλάδα και της ανόδου στην Premier League για τη Φόρεστ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σε όλους τους Παναθηναϊκούς, ΑΕΚτζήδες και ό,τι και αν είναι, μην περιμένετε κανένα πρωτάθλημα, Κύπελλο για τα επόμενα 20 χρόνια. Μην μπερδεύεστε. Και θα σηκώσουμε και Premier League. Μην μπερδεύεστε, μην ανησυχείτε... Σε 20 χρόνια θα τα ξαναπούμε, που θα φύγουμε. Κάντε υπομονή!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA