Μενού
  • Α-
  • Α+

Κόλαφος είναι για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 19χρονου Αλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη, η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης των δειγμάτων DNA τόσο των θυμάτων όσο και των κατηγορουμένων χούλιγκαν, με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ να κάνουν λόγο για ενίσχυση των ποινικών ευθυνών κάποιων εκ των κατηγορουμένων, καθώς τους τοποθετεί ακριβώς στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία του άτυχου νεαρού φιλάθλου του Αρη. 

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι το βιολογικό υλικό του άτυχου 19χρονου εντοπίστηκε όχι μόνο στο δρεπάνι, δηλαδή το φονικό όπλο της επίθεσης, αλλά και στο πεζοδρόμιο, όπου ήταν πεσμένος ο Αλκης όπως επίσης και σε ένα σκούφο, σε γάντια αλλά και μέσα στα αυτοκίνητα όπου επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.

Οι κατηγορούμενοι με αυτόν τον τρόπο τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις μέσα στα αυτοκίνητα, σύμφωνα πάντα με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε. Ετσι σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ του Κώστα Καντούρη στο αυτοκίνητο μάρκας Citroen τοποθετείται ένας 20χρονος, στο Renault ένας 23χρονος και στο Polo ένας 22χρονος. Στη δικογραφία που παραδόθηκε στις εισαγγελικές Αρχές από την ανακρίτρια δεν προστίθενται άλλοι εκτός των 12 κατηγορουμένων, που έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι και με αυτές τις ενέργειες έκλεισε η ανακριτική διαδικασία και αναμένεται πλέον η πρόταση του εισαγγελέα στο δικαστικό συμβούλιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA