ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/06/2022 17:34

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα»

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ρωτήσει εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα υπήρχαν κάμερες - Τι λέει ο δικηγόρος της Οθων Παπαδόπουλος

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα»
Πηγή: shutterstock, eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)
Ανάγνωση:

Την πεποίθηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα εξέφρασε στο Live News ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος. «Μελετώντας τη δικογραφία καταλήγω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα. Σίγουρα δεν είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον πλανήτη», είπε ο δικηγόρος.

Διαβάστε ακόμη: Βόρεια Ελλάδα: Είχε στην κατοχή του 2,5 εκατομμύρια αρχεία πορνογραφικού υλικού ανηλίκων

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ρωτήσει εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα υπήρχαν κάμερες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δύο μέρες νωρίτερα από το συμβάν είχε σημειωθεί κλοπή στο νοσοκομείο και αυτό είχε ανησυχήσει την 33χρονη.

Video Loading...

«Δεν υπάρχει στοιχείο που να συνδέει την εντολέα μου με την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, την ουσία που προκάλεσε τον θάνατο του μικρού παιδιού. Υπάρχουν πολλά στοιχεία στη δικογραφία που προκαλούν κενά και αμφιβολίες σχετικά με την ενοχή της κατηγορούμενης. Σε μία τόσο σοβαρή κατηγορία σαν και αυτή δεν μας αρκεί το γεγονός ότι η μητέρα ρώτησε εάν έχει κάμερες ή εάν η αντίδρασή της στο καρδιακό επεισόδια του παιδιού δεν ήταν τόσο έντονη όσο θα περίμεναν. Χρειαζόμαστε κάτι που να τη συνδέει με την πράξη, κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει», δήλωσε στο Live News.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι πεπεισμένος πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος και των τριών παιδιών, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας. «Για να μπορέσει να αξιολογηθεί τέτοια δήλωση θα πρέπει να είναι αιτιολογημένη. Εάν είναι απλώς επιρροή από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος της κατηγορούμενης τότε δεν είναι κάτι που μας αρκεί. Είναι μία υποκειμενική άποψη που έρχεται να τη διατυπώσει άκαιρα». Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως εάν ο Μάνος Δασκαλάκης μπορεί να διαφωτίσει την έρευνα τότε τα στοιχεία του είναι ευπρόσδεκτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΠΑΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΘΩΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ