Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα από ένα παγκόσμιο «chat room» του σκοτεινού διαδικτύου εντοπίστηκε ο 43χρονος αρχιδιακινητής παιδικού πορνογραφικού υλικού που είχε έδρα τη Δράμα με τις Αρχές να φτάνουν στη σύλληψή του και να βρίσκουν στο σπίτι του 2,5 εκατομμύρια βίντεο και φωτογραφίες από ανήλικα τριών, πέντε, έως και 10 ετών! Ο αριθμός σύμφωνα με τους ειδικούς καλύπτει το μεγαλύτερο ποσοστό διακινούμενου υλικού… παγκοσμίως και η αστυνομία ψάχνει κι άλλους παιδόφιλους του ίδιου δικτύου.

Διαβάστε ακόμη: Παιδική πορνογραφία: Ανήλικα 3 και 5 ετών στα 2,5 εκατομμύρια εικόνες και βίντεο του συλληφθέντα στη Δράμα 

Οι αρχές κάνουν λόγο για τη μεγαλύτερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη. Γείτονας του 43χρονου που συνελήφθη μίλησε στο MEGA για το προφίλ του δράστη και την κοινωνική του ζωή. «Εγώ πάντα τον έβλεπα μόνο του. Με παρέες δεν τον έβλεπα. Ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας, πού να πάει το μυαλό; Με τίποτα. Με το που άκουσα πού έγινε το σκηνικό και είπαν εδώ απέναντι, στον 43χρονο, ούτε πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι αυτό το παιδί», είπε.

«Τον μπαμπά του ήξερα τότε ή καθηγητής ή δάσκαλος ήταν ο μπαμπάς του. Δεν ήταν δηλαδή να σου πω ότι “ε, το περίμενα από αυτόν” ή μία υποψία ότι κάτι μπορεί να είναι, κάτι διαφορετικό από αυτό που δείχνει. Δεν είχε συμπεριφορά που να προκαλεί εντύπωση», συμπλήρωσε. Για την κατάσταση της μητέρας του δράστη, ο γείτονας ανέφερε πως, «Άστο. Εγώ που την ξέρω, σου λέω πολλά χρόνια την ξέρω, την καημένη. Εγώ πέρασα και από το σπίτι γιατί πήγαινα κάτι πράγματα προς τα εκεί. Τα παντζούρια κλειστά τα έχει η καημένη εκεί, έχει πάθει σοκ».

«Αυτός ήταν υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, 18 χρόνια αυτή ήταν η δουλειά του, και εξυπηρετικό παιδί δηλαδή», συμπλήρωσε. «Δες τώρα το μυαλό του ανθρώπου πώς πάει. Δηλαδή γνώριζε την κόρη μου που ήταν μικρή. Και του μιλούσε και χαιρετούσαν ο ένας τον άλλον, και μιλούσαν μέσα στο σούπερ μάρκετ. Δεν έχει οικογένεια δική του, εγώ ξέρω τη μάνα του. Τώρα άλλους παραδίπλα δεν ξέρω δεν πρέπει να έχει. Εκτός και εάν είναι εκτός Δράμας. Ούτε αδέρφια έχει ήταν 8-10 ετών όταν πέθανε ο μπαμπάς του. Πιστεύω η μητέρα του δεν θα ξαναβγεί από το σπίτι», κατέληξε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA