ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/06/2022 23:29

Παιδική πορνογραφία: Πληρώνουν 40.000 ευρώ για κακοποίηση βρέφους – Μανάδες γεννούν παιδιά για να τα πουλήσουν

Η σύλληψη του 43χρονου παιδόφιλου στη Δράμα με 2,5 εκατομμύρια αρχεία παιδικής πορνογραφίας ήταν αποτέλεσμα των σύγχρονων μεθόδων που χρησιμοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παιδική πορνογραφία: Πληρώνουν 40.000 ευρώ για κακοποίηση βρέφους – Μανάδες γεννούν παιδιά για να τα πουλήσουν
Πηγή: Unsplash
Ανάγνωση:

Η σύλληψη του 43χρονου παιδόφιλου στη Δράμα με 2,5 εκατομμύρια αρχεία παιδικής πορνογραφίας ήταν αποτέλεσμα των σύγχρονων μεθόδων που χρησιμοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, μέχρι και ανήλικοι διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφία τη στιγμή που ένα βίντεο με κακοποίηση βρέφους φτάνει τα 40.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Παιδική πορνογραφία: «Ηταν πολύ κλειστός χαρακτήρας» ο 43χρονος που συνελήφθη στη Δράμα

Τα στοιχεία που αποκαλύπτει το MEGA προκαλούν σοκ. «Βλέπουμε ανήλικους να έχουν στην κατοχή τους βίντεο με παιδική πορνογραφία και να το πουλούν σε άλλους. Είτε σε ανήλικους είτε σε ενήλικους και να γίνεται μια εμπορία δυστυχώς των παιδιών μας, της παιδικής κακοποίησης σε ένα ξέφρενο πάρτι», σημειώνει ο Μανώλης Σφακιανάκης. Οι ανήλικοι βρίσκουν τρόπους και μπαίνουν στο σκοτεινό διαδίκτυο ενώ την τελευταία 10ετία έχει καταγραφεί 6.000% αύξηση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Video Loading...

Παιδική πορνογραφία: Ο τιμοκατάλογος της φρίκης

«Υπάρχουν μανάδες που φέρνουν στον κόσμο παιδιά μόνο και μόνο για να τα πουλήσουν και στη συνέχεια να τα κακοποιήσουν οι κύριοι αυτοί. Άρα βάζουν μάνες να γεννάνε παιδιά για να τα κακοποιήσουν και στη συνέχεια αυτά τα παιδιά χάνονται, εξαφανίζονται, σύμφωνα με την Interpol. Εξαφανίζονται ίσον πεθαίνουν», είπε ο κ. Σφακιανάκης.

Η «Λερναία Υδρα» της παιδικής πορνογραφίας μοιάζει να τρέφεται από την ακόρεστη επιθυμία των χρηστών για ακόμα πιο πολύ, για ακόμα πιο άγριο υλικό. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι από τον καναπέ του σπιτιού τους πληρώνουν αδρά, πολλές χιλιάδες ευρώ, για να δουν σε ζωντανή μετάδοση παιδιά, ακόμα και βρέφη, να κακοποιούνται σεξουαλικά. «Αυτό το βίντεο σε ζωντανό χρόνο μπορεί να κοστίσει από 3.000 η ώρα μέχρι και 40.000 η ώρα. Είναι ανάλογα τι ηλικία έχει το παιδάκι που κακοποιούν. Αν οι ηλικίες είναι χαμηλές, 3 μηνών, 6 μηνών, 9 μηνών μωρά, έχει υψηλή αξία το βίντεο. Αν το βίντεο είναι με παιδάκια 10, 11, 12 ετών έχει πιο χαμηλή αξία», ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΔΡΑΜΑ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ