Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης αφού ανέφεραν πως είχε πεθάνει. Η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου είπε πως δέχεται μηνύματα που τη ρωτούν πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού και προανήγγειλε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. 

Διαβάστε ακόμη: Θύμιος Μπουγάς: Ανατροπή στην εξαφάνιση του 39χρονου - Εθεάθη ξανά στον Πύργο

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον ηλεκτρονικό τύπο εδώ και μέρες είναι νεκρός και το γραφείο μου δέχεται μηνύματα για το πού θα γίνει η κηδεία. Γιατί ακόμα ξέρετε υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πάρα πολύ τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον ηθοποιό και θέλουν να πάνε», είπε στον ΑΝΤ1 η κυρία Πακιρτζίδου. «Φυσικά είναι κάτι τρομακτικό. Είναι ανατριχιαστικό, να δικάζεται ένας άνθρωπος, να υπάρχει αυτό το τεκμήριο της αθωότητας το οποίο το έχετε λησμονήσει οι πάντες, και το λέω χωρίς καμία εξαίρεση, καθολικά και να είναι και νεκρός» πρόσθεσε.

«Εάν κάποιος είναι ζωντανός και τον λένε νεκρό ενώ δικάζεται, ξέρετε ότι είναι και ανατριχιαστικό, δεν είναι απλώς απεχθής και ψευδής είδηση. Είναι και ανατριχιαστικό για έναν άνθρωπο, ο οποίος δίνει τη μάχη του στη Δικαιοσύνη και είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης» είπε η Κική Πακιρτζίδου. Ταυτόχρονα προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τα fake news που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο. «Λοιπόν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός, είναι ζωντανός, είναι αθώος. Το δικαστήριό του θα ολοκληρωθεί παρότι καταλαβαίνω ότι κάποιοι τον θέλουν εκτός σκηνής και εκτός ζωής» σημείωσε η Κική Πακιρτζίδου. 

«Φυσικά θα κινηθούμε νομικά. Κοιτάξτε, το ότι δεν έχουμε κινηθεί έως τώρα μη νομίζετε ότι είναι αδυναμία ή ότι είναι παραίτηση από τα δικαιώματα. Φυσικά θα κινηθούμε διότι κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία. Κι όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία, θα πρέπει να την βάλει η Δικαιοσύνη» κατέληξε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA