Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 38χρονου επιχειρηματία, Γιώργου Μήτσου, σε πρατήριο καυσίμων στον Γέρακα ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 προέρχεται από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τις κινήσεις των δολοφόνων, οι οποίοι μέσα σε 45 δευτερόλεπτα σκότωσαν τον 38χρονο. 

Διαβάστε ακόμη: Γέρακας: Οι στενές επαφές Σκαφτούρου - Μήτσου, τα θωρακισμένα αυτοκίνητα και η δράση της Greek Mafia

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Το άσπρο επαγγελματικό όχημα σταματά δίπλα από τις αντλίες σαν να θέλει ο οδηγός να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή οι δύο δολοφόνοι βγαίνουν από την πίσω πόρτα, κρατώντας Καλάσνικοφ στα χέρια και προχωρούν ελάχιστα μέτρα σημαδεύοντάς τον. Πλησιάζουν τον 38χρονο Γιώργο Μήτσου που έχει βγει από το όχημα και τον πυροβολούν δεκάδες φορές.

Περνούν ακριβώς 10 δευτερόλεπτα. Με γρήγορα βήματα κινούμενοι με την πλάτη στο βαν οπισθοχωρούν και μπαίνουν στο βαν, το οποίο φεύγει από το πρατήριο. Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τη στιγμή που έφυγε το όχημα από το βενζινάδικο χρειάστηκαν 45 δευτερόλεπτα. Χρόνος αρκετός ώστε οι εκτελεστές να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Γέρακας: Το χρονικό της δολοφονίας του Γιώργου Μήτσου

Όλα εκτυλίχθηκαν στις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν τρία άτομα μετέβησαν με ένα λευκό φορτηγάκι στο πρατήριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Οι άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, «γάζωσαν» τον 38χρονο άνδρα με τουλάχιστον 20 σφαίρες από απόσταση αναπνοής και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Το παρελθόν και οι σχέσεις με μέλη της greek mafia

Την ίδια στιγμή, οι αξιωματικοί ξεσκονίζουν το παρελθόν του θύματος και τις επαφές του με στελέχη της greek mafia, ενώ και ο ίδιος φέρεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Ο δολοφονημένος είχε απασχολήσει τις Αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών το 2018 όταν είχε εμπλακεί σε υπόθεση εκβιασμού, ενώ πριν από λίγο καιρό το πρατήριο είχε γίνει στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα. Το τελευταίο διάστημα φέρεται να δεχόταν απειλές και γι αυτό κινούνταν με συνοδεία, αλλά και με ένα αλεξίσφαιρο όχημα.

Αυτό αποτυπώνεται και στις καταγγελίες που έκανε χθες ο πατέρας του 38χρονου ο οποίος έκανε λόγο για απειλές από μπράβους της νύχτας οι οποίο λυμαίνονται το χώρο των καυσίμων και κατά τα φαινόμενα είχαν βγάλει συμβόλαιο θανάτου για το γιο του. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι έρευνες των Αρχών με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η δολοφονία στον Γέρακα συνδέεται με το λαθρεμπόριο καυσίμων είτε με παρόμοιες μαφιόζικες επιθέσεις και εκτελέσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από κυκλώματα της νύχτας.

Ο πατέρας του άτυχου άνδρα, Αναστάσιος Μήτσου, φαίνεται πως φοβόταν ότι επίκειται επίθεση, καθώς όταν έφτασε στο βενζινάδικο κι αντίκρισε νεκρό το παιδί του από τις σφαίρες των εκτελεστών του και ρωτούσε «πού ήταν οι άλλοι;» εννοώντας την ασφάλειά του, ενώ στη συνέχεια φώναζε «πουτ**** θα πεθάνετε όλοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA