Μενού
  • Α-
  • Α+

Το θλιβερό περιστατικό το οποίο αντίκρισαν έντρομοι οι θαμώνες των καφετεριών στα Ματογιάννια της Μυκόνου, είχε αιτία κι αφορμή όπως φαίνεται, καθώς όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο 17χρονος γρονθοκόπησε την 44χρονη μητέρα του, καθώς φέρεται να ήρθε σε ερωτική επαφή με συμμαθητή του. Οπως γράφει η ιστοσελίδα CycladesLive.gr, που επικαλείται αποκλειστική μαρτυρία από γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου την ώρα που η 44χρονη μητέρα πήγε να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό από τον ίδιο της το γιο.

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: Αγριος ξυλοδαρμός μητέρας από τον ανήλικο γιο της σε καφετέρια στα Ματογιάννια

«Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του... Ετυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα όσα έγιναν. Περνούσα από εκεί γιατί πήγαινα στις τουαλέτες που έχει στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένας σωρός κόσμος εκεί. Ο 17χρονος μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ηταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα».

Δεύτερη μαρτυρία που έφθασε στο CycladesLive.gr, κάνει λόγο για καυγά ανάμεσα σε μάνα και γιο που αφορούσε τον πατέρα του παιδιού και πρώην σύζυγο της μητέρας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη πήγε στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά της, τον 17χρονο και 15χρονο -οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα -και την 4χρονη κόρη της η οποία είναι από άλλον γάμο. Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφος της γυναίκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA