Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρόβα θανάτου την προηγούμενη της άγριας δολοφονίας του 38χρονου επιχειρηματία στον Γέρακα, είχαν κάνει τουλάχιστον δύο άτομα από την ομάδα των δολοφόνων του. Αυτό προκύπτει από την πρώτη ανάλυση του οπτικού υλικού από τις κάμερες που βρίσκονται σε ολόκληρη την περιοχή γύρω από το πρατήριο καυσίμων της λεωφόρου Μαραθώνος, όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, και το οποίο συγκέντρωσαν από τις πρώτες ώρες μετά την επίθεση οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σε κάποια από τα βίντεο έχει καταγραφεί το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι τουλάχιστον τρεις δράστες, να μπαίνει στο πρατήριο καυσίμων και τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν εάν οι δολοφόνοι του 38χρονου Γιώργου Μήτσου, μίλησαν με κάποιον και εάν ναι να αναζητήσουν περιγραφές τους.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ολόκληρη η φονική επιχείρηση είχε στηθεί από την προηγούμενη ημέρα. Οι δράστες «τσέκαραν» τις διαδρομές τους, και είχαν κρύψει δύο μοτοσυκλέτες, στις οποίες είχαν τοποθετήσει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, στο σημείο όπου είχαν σχεδιάσει να εγκαταλείψουν και να πυρπολήσουν το βαν μετά την δολοφονία.

Το συγκεκριμένο όχημα προέκυψε ότι είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο από την Δυτική Αττική, κάτι που σημαίνει πως μέχρι τώρα βρισκόταν κρυμμένο πιθανότατα σε κλειστό χώρο. Ανάλογες εκτιμήσεις για τα οχήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί από εκτελεστές, υπάρχουν στην Ασφάλεια και για άλλες υποθέσεις δολοφονιών που έχουν χαρακτηριστεί «ξεκαθάρισμα» μεταξύ μελών λεγόμενης Greek Mafia.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA