Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις καταθέσεις του 24χρονου γιού, αλλά και του ίδιου του καθ' ομολογίαν δράστη που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ, αναμένουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας για να κατανοήσουν τα αίτια της άγριας δολοφονίας της 46χρονης γυναίκας στο Κουκάκι. Το θύμα της γυναικοκτονίας, βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος τα ξημερώματα, ο γιος της οικογένειας, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον πατέρα του.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο σύζυγος - Ο γιος βρήκε τη μητέρα του μαχαιρωμένη

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες περιγράφοντας τη στιγμή του κακού ο 53χρονος φερόμενος συζυγοκτόνος κατά τη σύλληψή του είπε στους αστυνομικούς ότι: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι κ η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και την χτύπησα…».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 53χρονος κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του που είχε βγει με φίλους του δια διασκέδαση και φέρεται να του είπα «σκότωσα τη μητέρα σου». Ο 24χρονος έφτασε στο σπίτι όπου βρήκε τη μητέρα του τυλιγμένη με ένα πανί και χτυπημένη από μαχαίρι πολλές φορές με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος, αμέσως μετά πήρε το αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε προς την περιοχή του Σουνίου. Περαστικός στην Παλαιά Φώκαια είδε το αυτοκίνητο να έχει πέσει στα βράχια και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν ακόμη εάν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα, με τον 53χρονο να διακομίζεται τραυματίας στο ΚΑΤ. Από την πορεία της υγείας του θα εξαρτηθεί αν θα δώσει κατάθεση μέσα από το νοσοκομείο ή, στην περίπτωση που πάρει εξιτήριο, μεταφερθεί στα αστυνομικά γραφεία.

Στο μεταξύ στην γειτονιά της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι οι γείτονες της τραγικής οικογένειας δεν μπορούν να εξηγήσουν το λόγο του φονικού.  Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους επρόκειτο για μια ήσυχη οικογένεια, κοινωνική, ενώ δεν είχαν ακουστεί καυγάδες του ζευγαριού που να δείχνουν πως υπήρχαν εντάσεις μεταξύ τους. Ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι που κατέληξε στα φονικά χτυπήματα στη γυναίκα, στο σπίτι του 4ου ορόφου.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με τους γείτονές του εργαζόταν ως σερβιτόρος σε εστιατόρια, ενώ για την 46χρονη γυναίκα δεν γνωρίζουν εάν εργαζόταν ή όχι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA