Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 53χρονος σύζυγος, που τράπηκε σε φυγή, είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 46χρονης γυναίκας στο Κουκάκι, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο άνδρας αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του, προσπαθώντας να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, καθώς φαίνεται πως το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή της Κερατέας συνδέεται άμεσα με το φονικό στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου. Ο άνδρας έχει διακομιστεί και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του μετά από καυγά - Αναζητείται ο εξαφανισμένος σύζυγος

Όπως έχει γίνει γνωστό οι γείτονες φέρεται να άκουσαν καυγά τα ξημερώματα από το διαμέρισμα. Ο σύζυγος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποίησε τηλεφωνικά τον 24χρονο γιο τους και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο νεαρός φτάνοντας στο σπίτι βρήκε τη μητέρα του μαχαιρωμένη στην κοιλιακή χώρα και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και διέταξαν να μη γίνει διακομιδή στο νοσοκομείο, ώστε να φτάσει ιατροδικαστής για να κάνει τη νεκροψία. 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εκτιμούν πως πρόκειται για γυναικοκτονία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA