Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμη γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στο Κουκάκι, συγκλονίζει το πανελλήνιο με θύμα μια 46χρονη και δράστη τον 53χρονο σύζυγό της. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 46χρονη μαχαιρώθηκε δύο φορές, μία στο στήθος και μία στην πλάτη, από τον σύζυγό της, ο οποίος αμέσως μετά πήρε το άψυχο σώμα της γυναίκας του, το τύλιξε σε μια κουρτίνα και το άφησε στο σαλόνι. Μάλιστα, ο 53χρονος αφού μαχαίρωσε τη γυναίκα του προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του. 

Διαβάστε ακόμη: Ανάβυσσος: Πανικός για τους συντελεστές της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» - Ο λάθος υπολογισμός που προκάλεσε το ατύχημα

Ομως, δεν κατάφερε και έτσι μπήκε στο αυτοκίνητο, κατευθύνθηκε προς το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, την Παλαιά Φώκαια και βούτηξε στη θάλασσα για να βάλει τέλος στη ζωή του. Εκεί τον είδαν περαστικοί, ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και έτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ φρουρούμενος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν είναι σοβαρά και γι' αυτό αναμένεται να λάβει σύντομα εξιτήριο και να συλληφθεί.

Τα πρώτα λόγια του γυναικοκτόνου για τη δολοφονία στο Κουκάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς ήταν: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και τη χτύπησα». Στη συνέχεια και πριν φύγει από το σπίτι, πήρε τηλέφωνο τον έναν από τους δύο γιους τους, που βρισκόταν εκτός του σπιτιού εκείνη τη στιγμή και του είπε ότι είχε μαχαιρώσει την μητέρα του. Ετσι, ο γιος του επέστρεψε στο σπίτι και είδε τη νεκρή μητέρα του.

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως μαρτυρίες και πληροφορίες που περιγράφουν ένα σκηνικό με καυγάδες και ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, εδώ και καιρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA