ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/06/2022 20:40

Ρούλα Πισπιρίγκου - Λύτρας: Δεν πιστεύω ότι σκότωσε τα παιδιά της

Ο Απόστολος Λύτρας δεν πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι εκείνη που σκότωσε τα παιδιά της. Όπως τόνισε ο ίδιος, είχε έρθει σε επαφή με στενά οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα της 33χρονης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ρούλα Πισπιρίγκου - Λύτρας: Δεν πιστεύω ότι σκότωσε τα παιδιά της
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Την εκτίμηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της έκανε, μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας. Μάλιστα, πιστεύει πως θα ξεσπάσει ιατρικός «πόλεμος» για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και θεωρεί ότι θα ακολουθήσει «δικαστήριο» ανάμεσα στους ιατροδικαστές. «Υπάρχουν τρεις ιατροδικαστές που είδαν τα παιδιά όταν έκαναν νεκροψία – νεκροτομή, δύο ιατροδικαστές που ανατρέπουν με το πόρισμά τους τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις. Υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες, εκείνα που δεν αλλάζουν είναι τα ευρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι θα πει για τους θανάτους Ιριδας και Μαλένας η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Πώς είναι δυνατόν τρεις ιατροδικαστές που είδαν τις σορούς των παιδιών να έχουν καταλήξει σε διαφορετικά συμπεράσματα; Δεν είδα κάποιον ιατροδικαστή να αναφέρει ασφυξία ή εγκληματική ενέργεια. Εάν οι πρώτοι ιατροδικαστές ανέφεραν κάτι διαφορετικό θα είχαμε διώξεις πολύ νωρίτερα», συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.

Video Loading...

Απόστολος Λύτρας: Τι λέει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Απόστολος Λύτρας δεν πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι εκείνη που σκότωσε τα παιδιά της. Όπως τόνισε ο ίδιος, είχε έρθει σε επαφή με στενά οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα της 33χρονης, οι οποίοι έλεγαν πως αποκλείεται να είναι εκείνη που στέρησε τη ζωή της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας. Μάλιστα, ο κ. Λύτρας υπογράμμισε το γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φρόντιζε πολύ την Τζωρτζίνα, κάτι που τον κάνει να πιστεύει πως δεν κρύβεται η 33χρονη πίσω από τη δολοφονία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ