Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου - μετά και το κλείσιμο της δικογραφίας - φέρεται να έχει αποφασίσει τη στρατηγική που θα ακολουθήσει για να αντικρούσει τα στοιχεία σε βάρος της, με τους ιατροδικαστές να προχωρούν σε νέες αναλύσεις, συγγενείς και φίλους του ζευγαριού στην Πάτρα να κάνουν νέες δηλώσεις για τα όσα συνέβαιναν και τις Αρχές να είναι έτοιμες ακόμα και για νέες διώξεις.

Διαβάστε ακόμη: 

Η εξομολόγηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τα νέα βήματα 

H 33χρονη αναμένεται να κληθεί για κατάθεση την επόμενη εβδομάδα με την ιδιότητα της υπόπτου και, όπως φαίνεται, θα ζητήσει προθεσμία για να μελετήσει, μαζί με τους δικηγόρους της, τη δικογραφία για τους θανάτους των παιδιών της στην Πάτρα. Για την ώρα, έχει καταλήξει στο γενικό πλαίσιο της στρατηγικής που θα ακολουθήσει, στο οποίο, εξάλλου, είναι σταθερή από την πρώτη στιγμή.

Σύμφωνα με το MEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αρνηθεί τα πάντα για τις δολοφονίες των παιδιών της, θα υποστηρίξει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να πιστοποιούν την ενοχή της και θα ισχυριστεί για τη Μαλένα και την Ίριδα πως, από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάποιο νέο εύρημα, δεν γίνεται ξαφνικά η ίδια να βρίσκεται κατηγορούμενη για εγκληματική ενέργεια.

Τα επιχειρήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου για Ίριδα και Μαλένα

Η 33χρονη σκοπεύει να επιμείνει σε σημεία του θρίλερ που παραμένουν θολά. Για την Ίριδα θα υποστηρίξει πως κατηγορείται ενώ ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί η ακριβής ώρα του θανάτου και, κατά συνέπεια, το σημείο όπου βρισκόταν η ίδια.

Για τη Μαλένα, που πέθανε από ασφυξία μπροστά της στο μονόκλινο δωμάτιο, θα επαναλάβει τους ισχυρισμούς της: Ότι το παιδί της πέθανε στον ύπνο του, χωρίς εκείνη να το πλησιάσει, ότι η ίδια πήγε και ειδοποίησε γρήγορα τους γιατρούς και ότι αγωνιούσε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης. Στοιχεία που πάντως αμφισβητούνται και διαψεύδονται από μια σειρά καταθέσεων, που οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πιστεύει πως παρά το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε βάρος της, θα δώσει και τελικά θα κερδίσει τη μάχη για την ελευθερία της.

Η εξομολόγηση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πολλές συζητήσεις προκαλούν και οι πληροφορίες που μετέδωσε η εφημερίδα Πελοπόννησος, για την ημέρα που η 33χρονη ζήτησε να εξομολογηθεί μέσα στη φυλακή. Ήταν Μεγάλο Σάββατο, όταν βρέθηκε απέναντι από ιερέα, ο οποίος της είπε πως ό,τι πουν θα μείνει μεταξύ τους:

Κατηγορούμενη: Κατηγορούμαι άδικα. Δεν έχω κάνει τίποτα.

Ιερέας: Αν είσαι της θρησκείας, να ξέρεις ότι τον Χριστό τον σταύρωσε ο κόσμος και μετά ήρθε η Ανάστασή του. Και με σένα ίσως γίνεται έτσι. Κάνε υπομονή.

Εκκλησιαστικοί κύκλοι ανέφεραν πως η 33χρονη ήταν ήρεμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εξομολόγησης, ενώ τόνισαν πως «για την υπόθεση αυτή, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Εμείς, ως Εκκλησία, το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε για να λάμψει η αλήθεια και φυσικά για την ανάπαυση των ψυχών των τριών αγγελουδιών, που αυτή τη στιγμή είναι δίπλα στον Θεό».

Στο μικροσκόπιο η δολοφονία της Μαλένας

Στο μεταξύ, τα δεδομένα του πορίσματος για τα αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας αξιολογούνται συνεχώς από ιατροδικαστές, με όλους πια να μιλούν για τριπλή εγκληματική ενέργεια.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται διαρκώς η δολοφονία της Μαλένας το 2019. Οι αντιφάσεις της μητέρας για το πανάκι που, όπως είπε, κρατούσε το παιδί της εκείνο το μοιραίο απόγευμα, έχουν γεννήσει υποψίες.

Στην κατάθεσή της, η 33χρονη είχε υποστηρίξει πως όταν είδε το παιδί της νεκρό, πήρε το πανάκι από τα χέρια του και έτρεξε να βρει τους γιατρούς Στη συνέχεια, όμως, ανέφερε πως όταν επέστρεψε στο δωμάτιο, η Μαλένα που ήταν ήδη νεκρή, είχε γυρίσει θέση και κρατούσε το πανάκι στα χέρια της. Αυτό το πανάκι, που σίγουρα θα έδινε απαντήσεις, δεν βρέθηκε ποτέ.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA