Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τον άγριο ξυλοδαρμό που είχε ως αποτέλεσμα ο 42χρονος Δημήτρης Κορδάς να πέσει νεκρός έξω από μπαρ της Ραφήνας. Ο άνδρας είχε βγει μαζί με την παρέα του για ποτό όταν δέχτηκε άγρια επίθεση για μία παρεξήγηση στο μαγαζί. Οι αρχές θεωρούν πως στην επίθεση εμπλέκονται πέντε άτομα και έχουν ήδη συλληφθεί δύο 24χρονοι αλβανικής καταγωγής. Ο πατέρας του ξαδέρφου που ήταν στην παρέα του θύματος είπε πως οι συλληφθέντες πήγαν στο μπαρ «για να σκοτώσουν». 

Διαβάστε ακόμη: Ραφήνα: «Μαύρες ώρες, δύσκολα τα λόγια» - Η ανακοίνωση του μπαρ έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο 42χρονος

Ο Δημήτρης ήταν μαζί με τη σύντροφό του, τον ξάδερφό και την κοπέλα του. Η σύντροφος του 42χρονου αποχώρησε πριν από τον μοιραίο καβγά. Ο θείος του θύματος μίλησε στο MEGA και ανέφερε ότι ο γιος του που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού είδε τον 42χρονο «να σπαρταράει σαν το ψάρι» και να τον χτυπούν με σιδερογροθιές ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος. 

«Ο ανιψιός μου πήγε στην τουαλέτα και αυτοί τον έσπρωξαν. Δεν ξέρω τι... Εφυγαν. Κατέβηκε ο Δημήτρης στην παρέα, τους χώρισαν και αυτοί έφυγαν. Γύρισαν πίσω. Ο γιος μου δεν κατάλαβε τίποτα. Είδε τον 24χρονο να φορά σιδερογροθιά. Του την έριξε στο κρανίο, έπεσε κάτω και σπαρταρούσε σαν το ψάρι. Εσκυψε και τον βαρούσε όταν ήταν κάτω στο κεφάλι. Προσπάθησε ο γιος μου να τραβήξει τον Δημήτρη και ένα χέρι έπιασε τον γιο μου από το λαιμό και του είπε “άφησέ τους να καθαρίσουν μόνοι τους”. Αυτή η κίνηση ίσως ήταν η σωτηρία για τον γιο μου» είπε ο θείος του θύματος στο MEGA. 

Οσο για τους συλληφθέντες ανέφερε πως «δεν τους ξέρουμε». «Εμείς μένουμε Φιλαδέλφεια, ο Δημήτρης Μαραθώνα, Βγήκαν απλώς για ποτό. Δεν τους ήξεραν. Μπήκανε καθαρά για φασαρία, για να σκοτώσουν. Ο Δημήτρης δεν είχε διαφορές με κανέναν. Το καλύτερο παιδί!» είπε. Μαρτυρίες που προβλήθηκαν στο Tlive αναφέρουν πως το πρόσωπο του θύματος παραμορφώθηκε από τα απανωτά χτυπήματα και πως οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους γονείς του πως αν ζούσε δεν θα είχε επαφή με το περιβάλλον. 

Οι δράστες και το μπλε τζιπ που τους «πρόδωσε» 

Καθοριστικό ρόλο στην έρευνα της αστυνομίας για να βρεθούν οι δράστες έπαιξε το γεγονός ότι κάμερα ασφαλείας τους «έπιασε» να μπαίνουν σε ένα μπλε τζιπ. Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στην οικογένεια του ιδιοκτήτη του μπλε οχήματος, αλλά και του δευτέρου 24χρονου Αλβανού και αφού τους παρέθεσαν τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που είχαν στην διάθεσή τους, τους έπεισαν να επικοινωνήσουν με τους 24χρονους για να παραδοθούν. Πράγματι λίγες ώρες αργότερα και οι δύο παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ραφήνας με δικηγόρο, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο 24χρονοι παραδέχθηκαν πως γρονθοκόπησαν τον 42χρονο και απέδωσαν την επίθεση σε μια «παρεξήγηση» και στο ότι είχαν καταναλώσει και αλκοόλ. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν κάποιος εκ των δύο συλληφθέντων ή των υπολοίπων που αναζητούνται ήταν αυτός που χτύπησε με την σιδερογροθιά τον 42χρονο και του κατάφερε τα δολοφονικά χτυπήματα που του προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία και κατέληξε.

Το προφίλ των συλληφθέντων

Οι δύο συλληφθέντες που φέρονται να δολοφόνησαν τον 42χρονο μαζί με τους υπόλοιπους από την παρέα τους που του έστησαν καρτέρι έξω από το μπαρ στη Ραφήνα φέρονται να ομολόγησαν ότι συνεπλάκησαν με τον νεκρό. Οι δύο τους φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι η αφορμή ήταν εκτός από το σκούντημα στην τουαλέτα και το γεγονός ότι ο Δημήτρης τους... κοίταζε άγρια! Οι φερόμενοι ως δράστες υποστήριξαν ότι ήταν η... κακιά στιγμή κι ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν τον άτυχο άνδρα. «Δεν θέλαμε να το κάνουμε. Δεν έπρεπε να γίνει έτσι, δεν καταλάβαμε πώς έγινε...» φέρονται να είπαν μεταξύ άλλων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA