ΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/06/2022 23:15

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Αυτοψία για τα αίτια της θανάτωσης του χιμπατζή ζητά ο Γιώργος Πατούλης

Ο περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε να διερευνηθούν οι συνθήκες διαφυγής και θανάτωσης του χιμπατζή, καθώς και το κατά πόσο το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο εφαρμόζει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Αυτοψία για τα αίτια της θανάτωσης του χιμπατζή ζητά ο Γιώργος Πατούλης
Πηγή: Pixabay & Instagram
Ανάγνωση:

Αναβρασμός επικρατεί για την θανάτωση χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με τον Γιώργο Πατούλη να δίνει εντολή να γίνει αυτοψία για να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην συγκεκριμένη εξέλιξη. Έτσι, η αυτοψία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (29/6) από τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας και της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας.

Διαβάστε ακόμη: Ρωσία: «Επικίνδυνη η Ελλάδα για τους Ρώσους τουρίστες λόγω Ουκρανών εθνικιστών» λέει ο πρέσβης

Στο μεταξύ έχουν πραγματοποιηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη σύγκληση της Επιτροπής από το αρμόδιο κλιμάκιο της Γενικής Διεύθυνσης προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος για τις συνθήκες διαφυγής και θανάτωσης του ζώου.

Video Loading...

Σημειώνεται ότι ο περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε να διερευνηθούν οι συνθήκες διαφυγής και θανάτωσης του άτυχου ζώου, καθώς και το κατά πόσο το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο εφαρμόζει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο. Μέχρι στιγμής, το άτομο που θανάτωσε το ζώο έχει αφεθεί ελεύθερο, ενώ οι υπεύθυνοι του πάρκου υποστηρίζουν ότι τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες για να προστατευτεί πρώτα η ανθρώπινη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ