ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/06/2022 09:49

Πανελλήνιες 2022 - Κωνσταντίνα Γιαντσίδη: Mαθήτρια από τη Ρόδο «έσπασε» τα κοντέρ με 19.625 μόρια

Η πρώτη των πρώτων είναι η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη, η μαθήτρια από τη Ρόδο η οποία αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2022, καθώς συγκέντρωσε 19.625 μόρια και μπαίνει στην Ιατρική σχολή

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πανελλήνιες 2022 - Κωνσταντίνα Γιαντσίδη: Mαθήτρια από τη Ρόδο «έσπασε» τα κοντέρ με 19.625 μόρια
Πηγή: shutterstock, facebook
Ανάγνωση:

Η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη πέτυχε πανελλαδική πρωτιά, καθώς η μαθήτρια από τη Ρόδο αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2022 συγκεντρώνοντας 19.625 μόρια και μπαίνει στην Ιατρική. Η συγκεκριμένη βαθμολογία που ενδεχομένως να είναι και η υψηλότερη στην Ελλάδα, της δίνει υψηλότατη θέση στην Ιατρική Σχολή. Σύμφωνα με την «Ροδιακή» η μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου κατάφερε να επιτύχει σχεδόν το απόλυτο έχοντας λάβει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20 Βιολογία 19,8 και έκθεση 18,6!

Διαβάστε ακόμη: Πανελλήνιες 2022: Ανοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα των μαθητών - Πού θα δείτε τις βαθμολογίες

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα η Κωνσταντίνα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η φετινή χρονιά απαιτούσε επίπονη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο». «Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη
Η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη 

Σύμφωνα με την rodiaki.gr κατά πάσα πιθανότητα με τη συγκεκριμένη βαθμολογία η νεαρή από τη Ρόδο ενδέχεται να είναι η πρώτη των πρώτων σε όλη τη χώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΡΟΔΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ