Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο αντίο είπαν στον Κωνσταντίνο Τζούμα φίλοι και συγγενείς, καθώς και πλήθος κόσμου από το χώρο των τεχνών και του θεάματος. Η κηδεία του γνωστού ηθοποιού που έφυγε σε ηλικία 78 ετών νικημένος από τον καρκίνο έγινε το πρωί της Τετάρτης (29/6) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η κηδεία του ηθοποιού, ραδιοφωνικού παραγωγού και συγγραφέα, που έδινε μάχη εδώ και αρκετά χρόνια με τον καρκίνο έγινε σε κλίμα οδύνης. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Θέμις Μπαζάκα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και πολλοί ακόμη.

Η καριέρα του ήταν αναμφίβολα μεγάλη, έχοντας περάσει από ελληνικές ταινίες σταθμούς όπως: Γλυκιά Συμμορία, Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα, Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 – 1927, Ρεμπέτικο, «Happy day», Ο δράκουλας των Εξαρχείων. κ.α. Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως Περιμένοντας τον Γκοντό, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, «Εγώ δεν…» και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος. Στην τηλεόραση έχει κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές «Οι Απαράδεκτοι», «Οι Τρεις Χάριτες», «Οι Μεν και οι Δεν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA