Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς χειροπέδες, καθώς τα χέρια του ήταν μπαταρισμένα λόγω προφανώς της προσπάθειάς του να κόψει τις φλέβες του, προσήχθη το πρωί της Τετάρτης ενώπιον της ανακρίτριας ο 53χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο Κουκάκι την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ετοιμαζόταν να φύγει για διακοπές. Ο δράστης, που φέρεται να την ξυλοκόπησε πριν τη μαχαιρώσει επανειλημμένα σε λαιμό και θώρακα, δήλωσε μετανιωμένος, ωστόσο, δεν φαίνεται να πείθει την ανακρίτρια, η οποία δεδομένα θα διατάξει την προφυλάκισή του. 

Ο γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε ότι δεν προτίθετο να προβεί στο έγκλημα, ενώ όταν το έπραξε τελικά, φέρεται να κάλεσε συγγενή του, ενημερώνοντάς τον για την ειδεχθή δολοφονία της 46χρονης και για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Ακολούθως τηλεφώνησε στον γιο του και τον ενημέρωσε ότι τον άφησε ορφανό από μητέρα... Ο 55χρονος σερβιτόρος, φέρεται να κατέρρευσε και να λιποθύμησε όταν ρωτήθηκε από την ανακρίτρια για τα παιδιά του με τους αστυνομικούς να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες για να συνεχιστεί η απολογία του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA