Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Καρρά, σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, ερευνάται για τα κακουργήματα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, της εκβίασης, της απιστίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Με προσφυγή που κατέθεσε, ζητά να αποδεσμευτεί η κινητή και ακίνητη περιουσία της και το ποσοστό της στην κοινή περιουσία. Ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία ανάμειξη σε παράνομη δραστηριότητα. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τράγκας: «Εγώ ήμουν ο δημιουργός offshore» - Εξετάζεται αν αγόρασε ακίνητα μετά από συμφωνίες άλλων

«Με κανένα τρόπο δεν είχα γνώση και οποιασδήποτε μορφής συμμετοχή στα αδικήματα που μου αποδίδονται. Δηλαδή την έκβαση, τη φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος» ανέφερε συγκεκριμένα η χήρα του Γιώργου Τράγκα. Η προσφυγή κατατέθηκε την τελευταία μέρα της περιουσίας και πλέον το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει αν ορθά δεσμεύτηκε η περιουσία της Μαρίας Καρρά.

«Το σύνολο τόσο της ακίνητης όσο και της κινητής περιουσίας του εκλιπόντος Γιώργου Τράγκα προσδιορίζεται στο ύψος των 23 εκατ. ευρω« δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας, Θ. Μαντάς. Παρόλα αυτά, με βάση τα ακίνητα που αναφέρονται στη διαθήκη, οι ειδικοί εκτιμούν την αξία τους στα 100 εκατ. ευρώ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA