ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/06/2022 20:46

Γιώργος Τράγκας: «Είναι 23 εκατ. ευρώ και όχι 100» - Ζητά πίσω την περιουσία η Μαρία Καρρά

«Με κανένα τρόπο δεν είχα γνώση και οποιασδήποτε μορφής συμμετοχή στα αδικήματα που μου αποδίδονται. Δηλαδή την έκβαση, τη φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος» ανέφερε η χήρα του Τράγκα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γιώργος Τράγκας: «Είναι 23 εκατ. ευρώ και όχι 100» - Ζητά πίσω την περιουσία η Μαρία Καρρά
(πηγή: NDP)
Ανάγνωση:

Η Μαρία Καρρά, σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, ερευνάται για τα κακουργήματα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, της εκβίασης, της απιστίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Με προσφυγή που κατέθεσε, ζητά να αποδεσμευτεί η κινητή και ακίνητη περιουσία της και το ποσοστό της στην κοινή περιουσία. Ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία ανάμειξη σε παράνομη δραστηριότητα.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τράγκας: «Εγώ ήμουν ο δημιουργός offshore» - Εξετάζεται αν αγόρασε ακίνητα μετά από συμφωνίες άλλων

«Με κανένα τρόπο δεν είχα γνώση και οποιασδήποτε μορφής συμμετοχή στα αδικήματα που μου αποδίδονται. Δηλαδή την έκβαση, τη φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος» ανέφερε συγκεκριμένα η χήρα του Γιώργου Τράγκα. Η προσφυγή κατατέθηκε την τελευταία μέρα της περιουσίας και πλέον το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει αν ορθά δεσμεύτηκε η περιουσία της Μαρίας Καρρά.

Video Loading...

«Το σύνολο τόσο της ακίνητης όσο και της κινητής περιουσίας του εκλιπόντος Γιώργου Τράγκα προσδιορίζεται στο ύψος των 23 εκατ. ευρω« δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας, Θ. Μαντάς. Παρόλα αυτά, με βάση τα ακίνητα που αναφέρονται στη διαθήκη, οι ειδικοί εκτιμούν την αξία τους στα 100 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ