Παραλίγο τραγωδία στην παραλία της Ζαχάρως με ένα 6χρονο κορίτσι να κινδυνεύει να πνιγεί το απόγευμα της Τετάρτης. Το παιδί κατάπιε μεγάλη ποσότητα νερού και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Αρχικά στο αρχικά το παιδί που κατάπιε μεγάλη ποσότητα νερού μεταφέρθηκε σε κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πύργου και εκεί υπέστη ανακοπή.
Επανήλθε μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και αργά το απόγευμα διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο. Οπως σημειώνει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.
Το παιδί είχε έρθει με τους γονείς και την αδελφή του από την Ελβετία για καλοκαιρινές διακοπές.
- Ψωμί, μπισκότα, μπάρες: Τα πρώτα προϊόντα από αλεύρι αλεσμένων εντόμων στα ράφια των σουπερ μάρκετ
- Καιρός: Έρχεται καλοκαίρι- Ποια ημέρα η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 στην Αττική
- Σβήνουν τα περίπτερα εφημερίδων στην Αθήνα: «Να χαρακτηριστεί το επάγγελμά μας διατηρητέο»
- YouTuber πήγε στο «Νησί του Φιδιού» και βγήκε ζωντανός: Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος κίνδυνος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.