Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που οι ελπίδες για τη διάσωση του 3ου άνδρα της παρέας από τη Βόρεια Μακεδονία που χάθηκε μέσα στα κύματα της Χαλκιδικής, λιγοστεύουν, ο Βασίλ, ο δεύτερος αγνοούμενος λίγα λεπτά μετά το εξιτήριό από το νοσοκομείο Πολυγύρου, πήρε τηλέφωνο τον καπετάνιο και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος που του έδωσαν τη ζωή!

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Η μπάλα που έσωσε τη ζωή του Ιβάν είχε χαθεί πριν 10 μέρες από δύο παιδάκια στη Λήμνο

«Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για εμένα, σου χρωστάω τη ζωή μου, με έσωσες από βέβαιο θάνατο. Θα θυμάμαι για πάντα όσα έκανες για εμένα, αλλά και για τους φίλους μου. Ελπίζω να καταφέρετε να βρείτε και τον φίλο μου που ακόμη αγνοείται», ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς εξελίχθηκε μια απερίσκεπτη βουτιά μετά από το πάρτι γενεθλίων. 

«Ισως ήταν λάθος μας, αλλά από την άλλη θα ήθελα να παρακαλέσω τις ελληνικές αρμόδιες Αρχές να τοποθετήσουν σχετικές πινακίδες που να προειδοποιούν ότι πρόκειται για πολύ επικίνδυνα νερά», είπε στο Open.  

Ο ίδιος πάλεψε με τα κύματα για περισσότερες από 20 ώρες πάνω σε μία ξεφούσκωτη μπάλα αυτήν που είχα χάσει δύο παιδιά στη Λήμνο πριν από δέκα ημέρες και να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για τον ίδιο! 

Μεγαλώνει η αγωνία για τον 28χρονο Μάρτιν

Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκαν οι έρευνες που αποδείχτηκαν άκαρπες μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας. Οι έρευνες για τον 28χρονο Σκοπιανό που αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου. Οι έρευνες ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας, ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, οι έρευνες που γίνονται είναι παράκτιες. Το Λιμενικό βρίσκεται στο σημείο των ερευνών με παραπλέοντα και πλωτά σκάφη ενώ από αέρος συνδράμει ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως δήλωσε στο Thestival ο Χρήστος Ράμος, επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, «μόλις το επιτρέψει ο καιρός θα ρίξουμε και υποβρύχιο drone». Σημείωσε επίσης ότι οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός, δυστυχώς λιγοστεύουν. Μάλιστα, ο κ. Ράμος σημείωσε ότι σήμερα αναμένονται στη Χαλκιδική η μητέρα και ο αδερφός του 28χρονου, οι οποίοι φτάνουν από την Αμερική όπου διαμένουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA