Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η αγωνία κορυφώνεται για την ανεύρεση του τρίτου αγνοούμενου στη Χαλκιδική, ο 30χρονος από τη Βόρεια Μακεδονία που σώθηκε επειδή βρήκε μία μπάλα στα ανοιχτά φαίνεται πως ήταν τυχερός. Ο Ιβάν βρισκόταν στα ανοιχτά της Κασσάνδρας για 18 ώρες και κατάφερε κρατώντας μία μπάλα να παραμείνει στην επιφάνεια του νερού και να πάρει πολύτιμες ανάσες ξεκούρασης. 

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: «Εγιναν όλα γρήγορα, ήταν σαν ταινία θρίλερ» - Αναζητείται ο τρίτος αγνοούμενος 

Το απίστευτο με την ιστορία της μπάλας, που βρέθηκε ως εκ θαύματος μπροστά στον Ιβάν, είναι ότι χάθηκε από την παραλία Εβγάτη στη Λήμνο, στις 30 Ιουνίου! Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, δύο μικρά παιδιά, ο 6χρονος Θάνος και ο 11χρονος Τρύφων από τη Θεσσαλονίκη, είχαν πάει με τους γονείς τους στη συγκεκριμένη παραλία όπου είχαν βρεθεί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εκεί, τα δύο παιδιά έπαιζαν με την μπάλα ώσπου κάποια στιγμή αυτή ξέφυγε από τον έλεγχό τους και την τράβηξαν μακριά τα θαλάσσια ρεύματα. Τότε ένας κολυμβητής προσπάθησε να προλάβει την μπάλα των παιδιών αλλά δεν τα κατάφερε. 

Η ατυχία των παιδιών ήταν θεόσταλτο δώρο για τον Ιβάν που πάλευε με τα κύματα 18 ώρες. Η μπάλα ταξίδεψε 10 μέρες από τη Λήμνο για να βρεθεί μπροστά στον 30χρονο και να τον σώσει. Η μπάλα, που είναι δερμάτινη και έχει μεγέθος μπάλας χάντμπολ, αν και ήταν μισοξεφούσκωτη, όπως ανέφερε ο 30χρονος, κατάφερε να τον βοηθήσει τόσο ώστε να παραμείνει ζωντανός. Μάλιστα, η μητέρα των παιδιών έστειλε στο voria.gr και φωτογραφία με την μπάκα των παιδιών: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA