Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου πως ο Δημήτρης Λιγνάδης θα είναι ελεύθερος μέχρι να γίνει η δεύτερη εκδίκαση στο εφετείο, ξέσπασαν πολλές αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες στα social media να κάνουν λόγο για μεγάλο ατόπημα από τη Δικαιοσύνη. Διάσημοι και μη, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους στα social media για τη δικαστική απόφαση, όμως αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε μία ανάρτηση, αυτή θα ήταν της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι με μία ανάρτηση 50 λέξεων, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η δικαιοσύνη δεν μπορεί...». Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε σε story στο Instagram:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) που ο θύτης μου δεν ήταν «γνωστός σκηνοθέτης», «γνωστός ηθοποιός» και αποδόθηκε δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τέλος πάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα, συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA