Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι στην Πεντέλη με τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή το απόγευμα της Τρίτης (19/7) να έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής να είναι γιγαντιαία. Οι φλόγες εξακολουθούν να μαίνονται ανεξέλεγκτες με τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα τις προσπάθειες των πυροσβεστών αλλά και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την πυρκαγιά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δημοσιογράφος του Open, Γεωργία Λαγού, η οποία έχει βρεθεί στο πύρινο μέτωπο από την πρώτη στιγμή, με την ασφάλειά της αρκετές φορές να έχει τεθεί εν αμφιβόλω... Είναι ενδεικτική η στιγμή που η κάμερα κατέγραψε ένα αυτοκίνητο να περνά με ταχύτητα ανάμεσά τους κυριολεκτικά ανάμεσα στις φλόγες, με το συνεργείο του σταθμού να «παγώνει».

Μάλιστα μία ριπή ανέμου έφερε τις φλόγες μία ανάσα από τη ρεπόρτερ και τον εικονολήπτη με αποτέλεσμα να το βάλουν στα πόδια για να μην κινδυνέψουν. «Απίστευτες εικόνες αυτές που βλέπουμε στο Ντράφι. Οι φλόγες βρίσκονται μια ανάσα από τα σπίτια…. Η φωτιά γλείφει τα κάγκελα. Οι συναγερμοί χτυπούν στα σπίτια. Έχει σκοτεινιάσει όλος ο ουρανός. Νομίζω ότι πρέπει να αποχωρήσουμε, μας κυνηγά η φωτιά και οι κάφτρες… Γρήγορα!» ανέφερε η δημοσιογράφος με κομμένη την ανάσα, ενώ όλο το συνεργείο έτρεξε να μπει στο αυτοκίνητο για να φύγει κακήν κακώς από το σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA