ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/07/2022 10:11

Νεαροί στο λιμάνι του Πειραιά: «Θετικό τεστάκι, αλλά δεν πειράζει, Πάρο πάμε θα κολλούσαμε κι εκεί...»

Νεαρός ταξιδιώτης στο λιμάνι του Πειραιά είπε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε πού πάει: «Χθες τεστάκι θετικό, αλλά δεν πειράζει αφού έτσι και αλλιώς θα κολλήσουμε εκεί (σ.σ.: στην Πάρο) πέρα»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεαροί στο λιμάνι του Πειραιά: «Θετικό τεστάκι, αλλά δεν πειράζει, Πάρο πάμε θα κολλούσαμε κι εκεί...»
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Πιτσιρικάδες που μόλις τελείωσαν το σχολείο είχαν μάλλον περιπαικτική διάθεση και την έβγαλαν στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Γιώργο Τσελίκα, ο οποίος είχε στήσει... καρτέρι σε όσους έφευγαν το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά για τους νησιωτικούς προορισμούς της χώρας. Οι νεαροί όταν ρωτήθηκαν από τον δημοσιογράφο αν πηγαίνουν στην Πάρο, όπως έκαναν οι περισσότεροι από τους ταξιδιώτες που ρώτησε προηγουμένως, θέλουμε να πιστεύουμε ότι απλά τον πήραν στο... ψιλό και δεν είναι τόσο ανεύθυνοι, ώστε να το έπραξαν...

Ενας νεαρός λοιπόν του είπε με χαλαρή διάθεση...: «Χθες τεστάκι θετικό, αλλά δεν πειράζει αφού έτσι και αλλιώς θα κολλήσουμε εκεί πέρα», ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «300 ευρώ έχουμε δώσει για αυτό δεν πειράζει. Θετικοί είμαστε όλοι». Ο δημοσιογράφος φάνηκε να σαστίζει, καθώς δεν ήξερε αν όντως ήταν αλήθεια αυτά που του έλεγαν, κι απλά τους ευχήθηκε... «να πατέ στο καλό, καλά να περάσετε».

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ