Μενού
  • Α-
  • Α+

Πιτσιρικάδες που μόλις τελείωσαν το σχολείο είχαν μάλλον περιπαικτική διάθεση και την έβγαλαν στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Γιώργο Τσελίκα, ο οποίος είχε στήσει... καρτέρι σε όσους έφευγαν το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά για τους νησιωτικούς προορισμούς της χώρας. Οι νεαροί όταν ρωτήθηκαν από τον δημοσιογράφο αν πηγαίνουν στην Πάρο, όπως έκαναν οι περισσότεροι από τους ταξιδιώτες που ρώτησε προηγουμένως, θέλουμε να πιστεύουμε ότι απλά τον πήραν στο... ψιλό και δεν είναι τόσο ανεύθυνοι, ώστε να το έπραξαν...

Ενας νεαρός λοιπόν του είπε με χαλαρή διάθεση...: «Χθες τεστάκι θετικό, αλλά δεν πειράζει αφού έτσι και αλλιώς θα κολλήσουμε εκεί πέρα», ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «300 ευρώ έχουμε δώσει για αυτό δεν πειράζει. Θετικοί είμαστε όλοι». Ο δημοσιογράφος φάνηκε να σαστίζει, καθώς δεν ήξερε αν όντως ήταν αλήθεια αυτά που του έλεγαν, κι απλά τους ευχήθηκε... «να πατέ στο καλό, καλά να περάσετε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA