Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα καράβια φεύγουν από το λιμάνι του Πειραιά με 100% πληρότητα για τους νησιωτικούς προορισμούς με την πλειοψηφία των ταξιδιωτών που πηγαίνουν στις Κυκλάδες να είναι νεαροί και κυρίως τελειόφοιτοι Λυκείου. Οι κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών στήνονται από νωρίς στην προβλήτα και ρωτούν τους επιβάτες πού πηγαίνουν, για πόσο καιρό κι επαναλαμβάνονται οι τετριμμένοι διάλογοι.

Ωστόσο, ένας 18χρονος, με ιδιαίτερα κουλ εμφάνιση έπεσε πάνω στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργο Τσελίκα κι ο δημοσιογράφος βρήκε... το δάσκαλό του. Μετά την παρέα των πιτσιρικάδων που τον άφησαν... παγωτό λέγοντάς του ότι όλοι είχαν covid και παρόλα αυτά σπάνε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πηγαίνουν στην Πάρο, ο πιο άνετος ταξιδιώτης της ημέρας, ο οποίος όπως και η πλειονότητα των συνομηλίκων του πήγαινε κι αυτός στην Πάρο. Ο νεαρός, περπατούσε με πατερίτσες και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς το χτύπησε. Η απάντησή του ήταν αποστομωτική... «Δεν το χτύπησα, το έχω έτσι για να με λυπούνται τα κορίτσια», είπε ο νεαρός κι άφησε με ανοιχτό το στόμα (ξανά) τον ρεπόρτερ, ανεβάζοντας το... σκορ στο Τσελίκας-18χρονοι... 2-0!

Το στιγμιότυπο στο 4:15 το βίντεο...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA