Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτοχειρία δείχνουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφορικά με το θάνατο του 47χρονου στην Λαχαναγορά του Ρέντη. Ο επαγγελματίας οδηγός εντοπίστηκε, στις 11:15 της Παρασκευής, νεκρός με δεματικά καλωδίων (tie wrap) στο λαιμό μέσα σε φορτηγό, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στην οδό Κένεντι, στη Λαχαναγορά.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Εκνευρισμένη από το διπλωματικό ντεμαράζ της Ελλάδας - Γερμανία και Γαλλία καταδίκασαν τις βλέψεις της στο Αιγαίο

Αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας δεν έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καμπίνα δεν φέρει σημάδια διάρρηξης, κάτι που κρατάει ως ενδεχόμενο την αυτοκτονία ή ο άτυχος άνδρας απλά γνώριζε τον δολοφόνο του. Αν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για δολοφονία η υπόθεση θα πάει στα χέρια του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Οι άνδρες της ασφάλειας Πειραιά που έχουν αναλάβει την υπόθεση λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που βρίσκονταν στη λαχαναγορά τα μοιραία ξημερώματα, συναδέλφους του 47χρονου αλλά και από άτομα της οικογένειάς του. Παράλληλα, εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο σημείο και πέριξ της αγοράς. 

Τι είναι το tie wrap με το οποίο βρέθηκε δεμένος

Τα συγκεκριμένα δεματικά χρησιμοποιούνται κυρίως για το δέσιμο καλωδίων, ενώ υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και με μεγάλη αντοχή και για πολλές άλλες περιπτώσεις.  Προσφέρουν σταθερή συγκράτηση και δεν μπορούν να λυθούν, παρά μόνο αν τα κόψει κάποιος. Το μήκος τους μπορεί να αυξηθεί πολύ εάν ενωθούν μεταξύ τους. Μάλιστα, πολλές φορές τα tie wrap έχουν χρησιμοποιηθεί από κακοποιούς, καθώς έτσι δένουν τα θύματά τους με σκοπό να τα ακινητοποιήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA