ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/08/2022 16:12

Ξενοδοχεία στην Αθήνα δεν τους δέχτηκαν επειδή είχαν σκύλο - Ζευγάρι διανυκτέρευσε στο λιμάνι

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε ζευγάρι που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και δεν έβρισκε ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσει επειδή είχε σκύλο - Διανυκτέρευσαν στο λιμάνι

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ξενοδοχεία στην Αθήνα δεν τους δέχτηκαν επειδή είχαν σκύλο - Ζευγάρι διανυκτέρευσε στο λιμάνι
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε ζευγάρι που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και δεν έβρισκε ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσει επειδή είχε σκύλο! Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει για Κρήτη από τον Πειραιά και για τις ώρες που μεσολαβούσαν αναγκάστηκαν να μείνουν στο λιμάνι.

Διαβάστε ακόμη: Λαμία: Σε ψυχιατρείο ο αστυνομικός που επιτέθηκε σε δύο νοσηλεύτριες

Οπως καταγγέλλει το ζευγάρι, κανένα ξενοδοχείο δεν τους δεχόταν για διανυκτέρευση λέγοντάς τους τη δικαιολογία ότι «δεν επιτρέπονται τα ζώα», αφού είχαν μαζί τους τον σκύλο του, τον μποξ. Κάτι το οποίο δεν ισχύει, αφού κανένας νόμος δεν απαγορεύει τη διαμονή σκύλων. «Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία, ενώ δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη», είπε ο κ. Αχιλλέας στο OPEN.

Video Loading...

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένοι και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια», είπε από την πλευρά της η γυναίκα.

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΚΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗ ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ