Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία έγινε στη Χαλκιδική. Μάνα και κόρη μετακόμιζαν από τη Θεσσαλονίκη στην Καλλικράτεια όταν δέχτηκαν επίθεση από τον 65χρονο ο οποίος χτύπησε την κόρη του και απείλησε με μαχαίρι τη σύζυγό του και τον γαμπρό του. Ο άνδρας επιτέθηκε φραστικά ακόμα και στα εγγόνια του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 33 μηνών με τριετή αναστολή. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: 15 μήνες με τριετή αναστολή σε άνδρα για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η κόρη και ο σύζυγός της είχαν έρθει με τα παιδιά τους από τη Γερμανία για να βοηθήσουν τη μητέρα με τη μετακόμιση. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 65χρονος είδε κάποια έπιπλα έξω από το σπίτι και τους επιτέθηκε φραστικά, τους χτύπησε και σήκωσε το μαχαίρι, κινούμενος απειλητικά προς την κόρη του. Τότε η μητέρα και ο γαμπρός επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν. Πάνω στη συμπλοκή τραυματίστηκε ο γαμπρός του 65χρονου από το μαχαίρι. 

Ο 65χρονος στην απολογία του είπε πως το μαχαίρι το πέταξε και το τραύμα που φέρει ο γαμπρός του είναι από τη μετακόμιση. Αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος αλλά το απόγευμα της ίδιας ημέρας επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγο, την κόρη, τον γαμπρό και τα παιδιά. Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 33 μηνών με τριετή αναστολή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA